Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii semnează noi contracte sau încep noi proiecte, dar trebuie să își aleagă cu grijă colaboratorii.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Scorpion pune accent pe comunicare și le recomandă nativilor să acorde o atenție sporită contractelor și să nu se bazeze pe ajutorul nimănui în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Prudență li se recomandă și în alegerea colaboratorilor sau a angajaților. Surprizele (nu tocmai plăcute) pot veni tocmai din partea colegilor de serviciu, a angajaților sau a persoanelor plătite de nativi pentru diverse servicii.

Dacă vor da dovadă de prudență și maturitate și nu vor acționa impulsiv în sfera profesională, dacă  se vor baza numai munca proprie sau pe resursele personale, Scorpionii vor beneficia din plin de energia adusă de Luna Nouă din 17 ianuarie.

Această Lună Nouă va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Comunicării, contractelor și al călătoriilor din astrograma generală a Scorpionilor.

Mai mult, la momentul de Lună Nouă, Scorpionii vor avea în sectorul Comunicării 6 corpuri cerești: Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur.

Acestea vor favoriza schimbările și vor aduce numeroase oportunități. Scorpionii vor fi gata de acțiune pentru că în zodia lor se vor afla Marele Benefic Jupiter și Marte, planeta Acțiuni.

Astfel, Scorpionii vor călători mult în această săptămână sau vor lua parte la multe evenimente ori vor avea multe documente de elaborat sau telefoane de dat.

Iar mulți dintre vor putea încheia, în preajma datei de 17 ianuarie, contracte importante sau vor demara noi proiecte profesionale.

Un alt eveniment important din această săptămână va fi intrarea planetei Venus în zodia Vărsător, în data de 18 ianuarie.

În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele, iar pentru Scorpioni va începe o perioadă foarte bună pentru tot ce este legat de casa și familie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top