Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Taur. Taurii călătoresc sau își găsesc norocul peste hotare. Au Soarele, Luna și 4 planete în casa Străinătății din astrogramă!

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Taur anunță călătorii sau proiecte derulate în străinătate sau cu persoane din străinătate, interes pentru studiu sau pentru obținerea unor acte oficiale care să ateste anumite competențe profesionale.

Cel mai important eveniment astral al săptămânii, Luna Nouă din 17 ianuarie, va avea loc în  Capricorn și în casa Străinătății și studiilor din astrograma generală a zodiei Taur.

Unii Tauri vor pleca în călătorie, iar alții vor începe demersurile pentru stabilirea în altă țară sau vor primi vești legate de job-uri, proiecte sau afaceri pe care le pot derula în alte țări   sau împreună cu persoane din străinătate.

Unii nativi Taur se vor întoarce „pe băncile școlii”, alții se vor înscrie la cursuri de calificare sau perfectionare, iar alții vor susține examene pentru obținerea unor atestate, certificate sau diplome de studii.

Pentru toate acestea, Taurii au susținerea necesară din partea astrelor: la momentul de Lună Nouă, în casa Străinătății din astrograma lor, se vor afla 6 corpuri cerești!

Este vorba de Soare și Lună, alături de planetele Saturn, Pluton, Mercur și Venus. Iar Venus este chiar planeta care îi patronează pe Tauri.

În plus, prezența planetei Venus în casa Străinătății poate reprezenta, pentru Tauri, șansa de a-și întâlni marea iubire în timpul călătoriilor sau la serviciu (dacă lucrează în companii mixte sau în străinătate).

Marea iubire poate fi întâlnită și la cursurile sau programele de pregătire pe care nativii le urmează.

Un alt eveniment important din această săptămână este intrarea planetei Venus în zodia Vărsător, în ziua de 18 ianuarie.

Tot în Vărsător va ajunge și Soarele, în data de 20 ianuarie, așa că din weekend, Soarele și planeta Venus vor activa sectorul Carierei din astrograma Taurilor, aducandu-le mai multe oportunități și succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top