Connect with us
Horoscop săptămânal 16 - 22 aprilie 2018 Oana Hanganu. Urmează 5 evenimente astrologice importante!

Știri

Horoscop săptămânal 16 – 22 aprilie 2018 Oana Hanganu. Urmează 5 evenimente astrologice importante!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 aprilie 2018. Nu mai puțin de 5 evenimente astrale importante în 7 zile! Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 16-22 aprilie 2018 anunță o perioadă plină de evenimente care vor influența toate zodiile:

luni, 16 aprilie: Lună Nouă în zodia Berbec;

marți, 17 aprilie:  în zodia Berbec va ajunge Chiron, asteroidul care este numit în astrologie ”Vindecătorul;

miercuri, 18 aprilie: Saturn își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn;

vineri, 20 aprilie: Soarele va intra în zodia Taur;

duminică, 22 aprilie: Pluton își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn.

Horoscop săptămânal 16 – 22 aprilie 2018: Află cum te influențează aceste evenimente astrologice! Citește previziunile complete!

Apasa pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Berbecii încep o perioadă favorabilă marilor schimbări. Luna Nouă din 16 aprilie are loc în zodia lor și este un moment extraordinar pentru noi proiecte, noi afaceri sau chiar pentru o nouă carieră.

Taurii au noroc în dragoste: Venus, care îi patronează și este planeta Iubirii, se află în zodia lor. În zodia lor ajunge și Soarele, în ziua de 20 aprilie, iar norocul începe să le surâdă cu adevărat.

Gemenii își fac noi prieteni sau își extind rețeaua profesională. În plan sentimental, nativii singuri și cei nemulțumiți de actualul partener sunt tentați să reia legătura cu o fostă iubire.

Racii trebuie să acorde o mai mare atenție partenerului de viață sau colaboratorilor. Saturn și Pluton în mers retrograd vor viza, până în toamnă, relația de cuplu și relațiile de afaceri.

Leii au parte de o idilă cu un coleg sau își găsesc un job mai bun. De asemenea, călătoriile și studiile sunt favorizate de astre, dar sănătății trebuie să i se acorde o mai mare atenție.

Fecioarele trec printr-o perioadă de vindecare. Unii nativi se pot vindeca de răni sufletești provocate de relații abuzive din trecut, iar alții, de dependența financiară sau emoțională de partener.

Balanțele nu mai fac orice de dragul armoniei în relații. Nici în afaceri, nici în iubire. Financiar, n-au motive de nemulțumire pentru că pot beneficia din plin de generozitatea celor din jur.

Scorpionii pot lua decizii curajoase în plan profesional. Unii renunță la statutul de angajat pentru a avea propria afacere. În cuplu, armonia se reface ori, după caz, se consolidează mai ușor.

Săgetătorii dau o importanță deosebită imaginii personale, considerând că aceasta este un element important în succesul profesional. În plan sentimental, pentru ei, se anunță schimbări ”în bine”.

Capriconii care vor să se mute în casă nouă, să înceapă o afacere de familie sau să se căsătorească au astrele de partea lor. Excelentă va fi și relația nativilor Capricorn cu copiii.

Vărsătorii au noi șanse de afirmare dar trebuie să renunțe la vechile tipare de gândire negativă sau la tendința de a trăi din amintiri atunci când prezentul nu e așa cum și-ar dori.

Peștii trebuie să fructifice toate oportunitățile profesionale și financiare. Uranus, planeta Schimbărilor neașteptate, se află, încă, în sectorul financiar din astrograma lor și provoacă ”instabilitate”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top