Data: 13 Iul. 2017, Ora publicării:15:55

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Leu – Oana Hanganu

Leii sunt protejați de astre. Pentru ei începe o perioadă cu schimbări karmice și numeroase oportunități.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Leu le cere nativilor să nu se bazeze pe promisiunile altora, în special dacă acestea au caracter financiar.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Luni, Leii care au cerut un credit află că vor primi mai puțin decât sperau, iar cei care încearcă să obțină o finanțare pentru un proiect personal nu primesc vești prea încurajatoare, trebuie să depună acte suplimentare sau să își refacă dosarul.

Marți, stressul își spune cuvântul, Leii sunt irascibili, cuvintele și atitudinea lor deranjează și enervează pe multă lume, iar nativii nu au nimic de câștigat din toate acestea.

Miercuri și joi, Luna și planeta Iubirii, Venus, îi ajută pe Lei să se împace cu cei pe care i-au supărat și, în același timp, să își facă noi prieteni.

Tot joi, Marte va intra în zodia Leu, unde va rămâne până în septembrie. Pe de o parte, Marte le va spori nativilor farmecul personal și magnetismul, ambiția și curajul, dar pe de altă parte, le va amplifica tendința de a domina, de a conduce și de fi mereu în centrul atenției.

Jupiter, Marele Benefic din astrologie, se află în zodia Balanței și în sectorul Comunicării din astrograma Leilor. Iar Jupiter le cere Leilor să nu exagereze, să păstreze echilibrul și armonia în relațiile cu ceilalți pentru că altfel, pot pierde mult, pe mâna lor.

Ziua de vineri le poate aduce Leilor vești bune: un prieten din străinătate îi invită să își petreacă vacanța peste mări și țări.

Sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu, unde se află, încă din mai, Nodul Nord, legat de karmă și destin. În plus, duminică va fi Lună Nouă, tot în zodia Leu.

Astfel, începe o perioadă favorabilă, care le va aduce schimbări karmice în viața Leilor și numeroase oportunități.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 13 Iul. 2017
Scris de , în Horoscop saptamanal
Comentarii