Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - RAC. Previziuni detaliate pentru nativii Peşti în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Rac – Oana Hanganu

Racii renunță la prietenii care îi caută doar când au nevoie de ajutor. Atenția lor se îndreaptă spre familie.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Rac anunță, luni, achitarea unor datorii, dar și posibile tensiuni la locul de muncă sau amânarea unei colaborări pe care nativii o așteptau cu nerăbdare.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești
Marți, Racii renunță la prietenii care îi caută doar când au nevoie de ajutor și aleg să își îndrepte atenția spre familie.

Miercuri este o zi foarte bună pentru promovarea personală, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate: Racii pot primi o ofertă de colaborare sau pot fi premiați la actualul loc de muncă.

Joi, planeta Marte va intra în zodia Leu și în casa Banilor din astrograma Racilor, unde va sta până în septembrie.
Pentru Raci, începe o perioadă foarte bună în plan financiar pentru că nativii își vor apăra mult mai eficient interesele și vor deveni mai selectivi atunci când li se va cere ajutorul (în special ajutorul bănesc).

Marte în Casa Banilor îi va motiva pe Raci să facă ordine în lista de prieteni și colaboratori și să renunțe la profitori și la afaceri neprofitabile.

Vineri, Luna va intra în zodia Rac, întărind relațiile de familie și grija pentru casă și cămin, iar sâmbătă, Soarele va intra în zodia Leu, aducându-le Racilor prosperitate și noroc.

Duminică va fi Lună Nouă în zodia Leu, iar nativii vor avea, în casa Banilor din astrograma lor: Soarele, Luna, planeta Acțiunii, Marte, dar și planeta Afacerilor, Mercur. Și tot aici va fi și Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Astrele vor fi de partea Racilor și norocul le va surâde din plin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top