Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Taur – Oana Hanganu

Taurii își redecorează casa și trebuie să își planifice cu atenție cheltuielile. Altfel, „topesc” tot bugetul familiei.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Taur începe cu o zi norocoasă pentru nativii care nu se lasă influențați de cei din jur atunci când trebuie să ia, rapid, decizii.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Luni, la serviciu, ar putea fi desemnați să coordoneze un proiect de care, până acum, s-a ocupat altcineva.
Din păcate, succesul lor nu va fi privit cu ochi buni de toată lumea, iar invidia și bârfele nu vor întârzia să apară. Taurii trebuie să ignore toate acestea!

Marți, vor fi apreciați și lăudați în public de către șefi, deși unii colegi vor încerca să le pună bețe în roate.
Taurii care își caută un loc de muncă mai bun pot primi oferte atractive și ar fi bine să nu amâne răspunsul prea mult timp.

Miercuri, Taurii vor lua parte la un eveniment care le va da ocazia să întâlnească persoane interesante, cu care e posibil să colaboreze în viitorul foarte apropiat.

Joi, Marte va intra în zodia Leu și Taurii vor deveni mai protectori cu familia, iar vineri, nativii care au de rezolvat probleme juridice sau alte probleme ce impun relația cu autoritățile vor fi sprijiniți de astre.
Sâmbătă, Soarele va intra în zodia Leu și în casa Familiei din astrograma Taurilor, iar duminică va fi Lună Nouă tot în zodia Leu.

Astfel, weekend-ul va veni cu vești legate de sănătatea unei rude sau cu invitația la un eveniment de familie.
Casa și căminul se vor afla în atenția nativilor Taur și mulți dintre aceștia vor fi interesați să își reamenajeze ori să își redecoreze casa.

Venus, planeta care îi patronează, se află în casa Banilor din astrograma lor și le aduce noroc în plan financiar, dar le amplifică dorința de a se înconjura de lux și frumusețe.

De aceea, până la sfârșitul lunii, Taurii ar trebui să își planifice cu prudență bugetul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top