Connect with us
Horoscop Minerva 14 - 20 octombrie Berbec - Urmează o săptămână plină de aventuri

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii vor să se distreze alături de vechi prieteni sau să viziteze locuri care au o semnificație aparte pentru ei.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Berbec pune accent pe dorința nativilor de a călători sau de a socializa, dar și pe schimbările din carieră, pe care aceștia sunt încurajați de astre să le ia in calcul.

Schimbările nu se vor produce peste noapte și nici nu vor fi ușor de făcut, dar, din 20 decembrie, pentru Berbeci începe o perioadă de restructurare și transformare în plan profesional, care va dura aproape 3 ani.

Pentru unii nativi, aceste schimbări vor cere noi calificări, noi studii sau mutarea intr-un alt oraș sau chiar în altă țară, iar pentru alții, vor aduce noi domenii de activitate, la care, probabil, nici nu s-ar fi gândit în trecut.

Iar Luna Nouă din data de 18 decembrie poate anticipa astfel de schimbări pentru că va amplifica dorința Berbecilor de a se perfecționa profesional sau de a învăța ceva nou, cum ar fi o limbă străină sau ceva legat de internet si activitatea online.

Dar, pentru mulți alți nativi, Luna Nouă din 18 decembrie va fi un bun moment pentru călătorii sau pentru planuri de vacanță. Și, cum Mercur va fi, încă, retrograd la momentul de Lună Nouă, s-ar putea ca Berbecii să prefere o vacanță alături de vechi prieteni sau în locuri care au o semnificație aparte pentru ei (de exemplu, casa părintească sau orașul în care au copilărit).

Solstițiul de iarnă din 21 decembrie va fi un moment special pentru că va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Berbecilor, încurajându-i pe nativi să se orienteze spre domenii de care sunt cu adevărat pasionați și interesați.

În 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător și, până în 11 ianuarie 2018, va influența pozitiv casa Străinătății din astrograma Berbecilor (călătoriile în străinătate, prieteniile cu persoane care locuiesc în alte țări și chiar relațiile la distanță, dar și dorința de a afla cât mai multe despre istoria sau cultura altor popoare).

În Ajun de Crăciun, Luna se va afla în zodia Pești și în casa Trecutului din asttograma Berbecilor, iar aceștia vor fi mai sensibili, mai romantici și mai generoși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top