Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Capricorn - Ai o minte foarte activă

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii pregătesc surprize pentru toată familia și își amintesc de farmecul sărbătorilor de altădată.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Capricorn pune accent pe etapa de mari schimbări care va începe în viața nativilor în ziua de 20 decembrie și va dura aproape 3 ani.

În 20 decembrie, Saturn, supranumit „Marele Profesor” în astrologie, va intra în Capricorn, zodie pe care o patronează.

Pentru nativii acestei zodii vor urma evenimente, șanse și provocări prin care Saturn le va testa și întări ambiția, răbdarea, perseverența și punctualitatea, obligându-i să se maturizeze și/sau să fie mai responsabili cu ei înșiși ori cu cei din jur.

Intrarea Soarelui în Capricorn, în seara zilei de 21 decembrie, va fi un moment special pentru nativii acestei zodii. Vor fi în centrul atenției și vor învăța să aprecieze lucrurile mărunte și micile bucurii ale vieții.

Venus aflat în casa Trecutului din astrograma lor îi va face să privească, spre vremurile de altădată cu nostalgie și să își amintească de copilărie și de cei dragi.

Iar Uranus, aflat în Berbec, îi va motiva să le facă părinților și altor rude apropiate cadouri și vizite surpriză (Uranus este planeta Surprizelor, iar zodia Berbec patronează sectorul Familiei din astrograma Capricornilor).

În weekend, mai exact, în 23 decembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, unde va rămâne până in 11 ianuarie 2018.

În cazul nativilor Capricorn, Mercur în Săgetător va influența casa Trecutului și a secretelor. Astfel, Capricornii ar putea afla secrete despre cei apropiați sau, dacă vorbesc prea mult despre ei înșiși, ar putea dezvălui secrete personale.

Din cauza aceasta, li se recomandă să își aleagă cu multă grijă partenerii de dialog și temele de discuție.

Dar Mercur aflat în casa Trecutului ii poate face pe Capricorni să fie mai sensibili, mai romantici și mai nostalgici,  să aprecieze așa cum se cuvine tradițiile și adevăratul spirit al Crăciunului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top