Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Fecioară - Caută mai mult echilibru

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele singure se îndrăgostesc. Cele care au o relație aleg să trăiască fiecare clipă cu mai multă pasiune.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Fecioară pune accent pe relația nativilor cu familia, pe implicarea acestora în rezolvarea unor probleme legate de casă, dar și pe schimbările posibile în viața lor sentimentală.

Schimbările din viața sentimentală a nativilor Fecioară vor începe din 20 decembrie, când Saturn, Profesorul zodiacului, va ajunge în Capricorn, unde va rămâne până în 2020.

În toată această perioadă, Saturn va transforma viața sentimentală a Fecioarelor și va acționa împreună cu Pluton, planeta Transformărilor, aflată în Capricorn din 2008.

Schimbările nu se vor produce peste noapte, dar vor fi impulsionate de anumite evenimente astrale. Un astfel de eveniment va fi intrarea Soarelui în Capricorn, în ziua de 21 decembrie (când va avea lor Solstițiul de iarnă).

Atunci, Fecioare singure ar putea să se îndrăgostească sau să decidă ca a venit timpul sa accepte iubirea în viața  lor.

Fecioarele care au, deja, o relație, își vor schimba atitudinea față de partener. Prezența lui Marte în Scorpion le aduce mai multă pasiune și mai multă încredere în propria persoană.

În acest context, multe Fecioare vor renunța la timiditate, vor fi mai pasionale, vor spune „pe șleau”ce vor sau gândesc, în  timp ce altele vor provoca discuții și tensiuni pentru că vor fi prea convinse că au dreptate.

Dar, perioada cu Saturn în Capricorn va aduce și noi responsabilități față de partener sau față de copii. Iar unii nativi pot deveni, în sfârșit, părinți.

Dar nimic nu se va realiza și nu se va întâmpla fără sacrificii, fără opreliști sau renunțări care vor testa voința sau sentimentele nativilor.

Iar unii nativi ar putea decide, în această perioadă de mai bine de 2ani, să se despartă de actualul partener și să se îndrepte spre o nouă iubire sau să aleagă singurătatea.

Dar, până la Crăciun, nicio hotărâre nu va fi definitivă pentru că Mercur, planeta care le guvernează pe Fecioare, va fi în mers retrograd.

Tranzitul retrograd al lui Mercur se va încheia în 23 decembrie, dar planeta Comunicării va rămâne in Săgetător pana în 11 ianuarie 2018.

În cazul Fecioarelor, Mercur în Săgetător va favoriza comunicarea in familie și călătoriile in locurile copilăriei, întâlnirea cu rudele și afacerile de familie.

Mai mult, din 18 decembrie (când va fi Lună Nouă în Săgetător) și până în 23 decembrie, Fecioarele vor putea rezolva probleme vechi legate de o casă, un teren sau o moștenire sau vor putea recupera documente și lucruri pierdute.

În Ajun de Crăciun, Luna se va afla în zodia Pești și va aduce un plus de sensibilitate în relația de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top