Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Gemeni - Începutul de săptămână este dificil

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au parte de un nou început în relația de cuplu. În plan financiar li se recomandă mai multa chibzuință.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Gemeni anunță schimbări în relația de cuplu sau noi colaborări profesionale. Pentru cei singuri, e posibilă o nouă idilă sau împăcarea cu un fost partener.

Până sâmbătă, 23 decembrie, Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, își va continua tranzitul retrograd în sectorul Parteneriatelor din astrograma acestora.

Din acest motiv, nu sunt excluse problemele de comunicare în cuplu sau încurcăturile în călătorii, dar sunt favorizate iertarea și împăcarea.

Relațiile Gemenilor cu cei din jur vor fi influențate de Luna Nouă care va avea loc în data de 18 decembrie, în zodia Săgetător.

Pentru unii nativi, Luna Nouă va aduce dorința unui nou început în relația de cuplu, și datorită prezenței lui Venus (planeta Iubirii) în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor.

Venus va amplifica dorința de afecțiune și de armonie, în timp ce Saturn, aflat, încă, în același sector, le va cere nativilor mai multă maturitate.

Saturn va părăsi sectorul amintit in ziua de 20 decembrie, când se va muta din zodia Săgetător în semnul Capricornului.

Saturn va rămâne în Capricorn timp de aproape 3 ani și va aduce, pentru Gemeni, schimbări și provocări în plan financiar pentru că va afecta sectorul Avantajelor prin alții sau sectorul Banilor altora din astrograma acestora.

Unii Gemeni nu se vor mai putea baza pe veniturile partenerului sau vor trebui să gestioneze cu mai multă strictețe bugetul familiei, din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Alți nativi vor trebui să se implice mai mult în proiectele profesionale, pentru a nu rata oportunități și câștiguri.

Cei care au nevoie de credite, trebuie să fie prudenți pentru a nu se „împovăra” cu obligații financiare greu de onorat.

Dar Saturn va influența și relația de cuplu, cerându-le nativilor mai multă implicare și mai multă atenție acordată partenerului de viață.

Ziua de 21 decembrie, când Soarele va intra în Capricorn, ar putea favoriza discuțiile sincere în cuplu și, cu ajutorul lui Mercur retrograd, găsirea unor soluții la probleme mai vechi, ignorate sau chiar neștiute către nativi, până acum.

În 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct și, până în 11 ianuarie 2018, va amplifica interesul nativilor pentru călătorii, pentru distracție alături de partener, dar și pentru noi proiecte profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top