Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Rac - Ai multe lucruri de rezolvat în casă

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii acordă mai multă atentie profesiei și sănătății. În cuplu cresc pretențiile și responsabilitățile.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Rac anunță posibile schimbări în plan profesional sau o mai mare atenție acordată sănătății, dar și noi responsabilități în cuplu sau in colaborările profesionale.

Schimbările în plan profesional pot să apară chiar în prima parte a săptămânii, pentru că Luna Nouă din 18 decembrie va avea loc în casa Profesiei din astrograma generală a zodiei Rac.

Racii pot primi oferte de muncă, dar, pentru că Mercur va fi retrograd până sâmbătă, 23 decembrie, ar fi bine să nu ia nicio decizie și să nu semneze niciun contract în această săptămână.

Dar casa Profesiei dintr-o astrogramă este și „casa Sănătății”, iar asta înseamnă că Racii pot să primească vești bune legate de sănătatea personală, în jurul datei de 18 decembrie.

Totodată, Luna Nouă îi va motiva să ia decizia de a-și schimba stilul de viață, dieta sau programul zilnic (în  care să includă mai multă mișcare sau mă mult timp petrecut în aer liber).

În 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia Capricorn și, până  în  primăvara lui 2020, va aduce, pentru Raci, schimbări, transformări și provocări în plan relațional.

Saturn este numit „Marele Profesor” în astrologie și, aflat în casa Mariajului din astrograma Racilor, le va cere nativilor să dea dovadă de maturitate și responsabilitate și, în cazul multor nativi, să își schimbe atitudinea față de partenerul de viață.

Saturn în Capricorn poate aduce și singurătate în cazul unor nativi Rac sau tot felul de provocări în cazul unor relații aflate la început. Saturn va testa răbdarea, seriozitatea și sentimentele Racilor, pentru ca aceștia să se implice doar în relațiile potrivite.

Și orice relație (sentimentală sau profesională) construită cu Saturn în sectorul Parteneriatelor va fi solidă și serioasă.

In același sector al Mariajului  va ajunge și Soarele, în data de 21 decembrie, favorizând relația Racilor cu partenerul sau colaboratorii.

În cazul celor singuri, solstițiul de iarnă  va accentua nevoia unui partener, dar va aduce și oportunități în acest sens.

În ziua de 23 decembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător și, până în 11 ianuarie, va favoriza noile colaborări profesionale și relațiile de muncă armonioase.

După Crăciun, Racii pot semna contracte avantajoase ori pot să își găsească job-uri foarte bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top