Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Se anunță o săptămână încărcată pentru zodia Berbec!

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii își fac planuri de viitor, dar resursele financiare pe care se bazează întârzie ori sunt  diminuate.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor calm și răbdare pentru că vor fi nevoiți să revină asupra unor decizii, să refacă anumite proiecte sau să reanalizeze și renegocieze termenii unei colaborări profesionale.

Originalitatea și ambiția nativilor vor fi la cote maxime chiar de luni, 19 martie, când Luna și planeta Uranus vor acționa”în echipă”, în zodia lor.

Ziua de marți, 20 martie, va fi cea mai norocoasă pentru Berbeci: Soarele va intra în zodia lor, alăturându-se planetelor Mercur, Venus și Uranus și le va accentua farmecul personal și dorința de succes.

Uranus îi va face originali și creativi, Mercur îi va ajuta să comunice foarte excelent, iar Venus va aduce armonie și echilibru în relațiile cu cei din jur.

Ziua de marți va fi importantă și în plan sentimental pentru că armonia dintre Mercur și Venus se va regăsi în relația de iubire a nativilor. Pentru cei singuri, ea poate aduce o dragoste la prima vedere.

Miercuri, 21 martie, Berbecii pot obține o mărire de salariu, de care vor beneficia, concret, de la sfârșitul lui aprilie sau din mai.

La mijlocul săptămânii, Berbecii vor avea o agendă încărcată, dar, începând de joi, trebuie să fie mai atenți la documentele pe care le redactează.

În ziua de joi, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec. Pentru nativi, va începe o perioadă dificilă pentru că unele proiecte se vor amâna, unele contracte vor fi renegociate sau în timpul călătoriilor vor apărea tot felul de încurcături. Sau, pentru că Jupiter este retrograd în”casa Banilor altora”, s-ar putea ca Berbecii să nu primească la timp o finanțare și să fie nevoiți să amâne sau să refacă un proiect.

Această perioadă va dura cca 3 săptămâni, deci, pe cât posibil Berbecii ar trebui să nu ia, deocamdată, decizii importante și să facă schimbări majore în plan personal.

În weekend-ul 18-19 martie, Berbecii vor face eforturi pentru a-și îndeplini și sarcinile de serviciu, și obligațiile de familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top