Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii câștigă sau pierd pe mâna lor. Atitudinea este cea care le aduce succesul sau le complică problemele.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Capricorn le cere nativilor să evite certurile cu familia și să nu se mai considere responsabili pentru fericirea tuturor. Săptămâna este potrivită pentru rezolvarea unor probleme legate de casă.

Chiar de luni, 19 martie, atenția Capricornilor se va  îndrepta spre casă și familie, iar cei care vor dori să își amenajeze casa vor face alegeri interesante, dar s-ar putea ca ideile lor să nu fie apreciate de toată lumea.

Marți dimineață, comunicarea excelentă și afecțiunea vor defini relațiile nativilor cu familia, aspect accentuat și după intrarea Soarelui în sectorul casei din astrograma lor.

Acest lucru se va întâmpla în seara zilei de marți, 20 martie, când Soarele va intra în zodia Berbec, marcând evenimentul echinocțiul de primăvară.

Echinocțiul de primăvară este un moment de schimbare și de înnoire pentru toate zodiile. Pentru Capricorni, el poate aduce un nou membru de familie, dorința de a-și întemeia o familie sau dorința de a se muta ori de a-și renova sau reamenaja locuința actuală.

Prezența planetei Marte în zodia lor, alături de Saturn și Pluton, le va da nativilor energie și curajul de a face schimbările necesare. Dar Marte îi poate face și impulsivi, așa că nativii Capricorn trebuie să își „ajusteze” atitudinea pentru a nu provoca tensiuni.

Vor avea nevoie de asta mai ales în zilele de miercuri și joi, când cuvintele rostite la nervi pot provoca probleme în cuplu.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și, până la mijlocul lui aprilie, va afecta relațiile sau afacerile de familie ale Capricornilor.

În perioada cu Mercur retrograd, Capricornii trebuie să amâne schimbarea locuinței, cumpărarea unei case ori cumpărarea unor obiecte pentru casă (în special produse electronice sau electro casnice). De asemenea, trebuie să amâne lansarea unei noi afaceri de familie sau căsătoria.

Perioada cu Mercur retrograd va fi, însă, potrivită pentru stingerea conflictelor din familie, pentru refacerea sau reformularea unor afaceri sau pentru lucrări de reparații la casă.

În weekend, tensiunile mocnite și reproșurile acumulate pot degenera în certuri în cuplu, dacă nativii nu vor avea răbdarea să asculte și punctul de vedere partenerului de viață.

O vizită la părinți sau o călătorie în locurile copilăriei ar putea schimba, în bine, starea de spirit a nativilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top