Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii vor să călătorească peste hotare, dar Mercur retrograd le pune bețe în roate. La serviciu, e risc de ceartă cu șefii.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Leu anunță o perioadă favorabilă studiului și dezvoltării personale, iar până vineri, o perioadă favorabilă și călătoriilor îndepărtate și afacerilor cu persoane din străinătate.

Prima parte a săptămânii va fi dominată de prezența planetelor Uranus, Venus și Mercur în zodia Berbec și în”sectorul Străinătății” din astrograma generală a Leilor.

În același sector va ajunge și Soarele, în seara zilei de marți, 20 martie, marcând cel mai puternic eveniment astrologic al săptămânii: echinocțiul de primăvară.

Echinocțiul de primăvară va intensifica dorința de cunoastere și aventură și plăcerea de a călători, dar și interesul Leilor pentru filozofie, psihologie, cultură, istorie și spiritualitate și dezvoltare personală.

Prezența planetei Venus în casa Străinătății din astrograma Leilor poate însemna și o relație sentimentală la distanță sau cu o persoană din străinătate.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de atenția specială pe care nativii o vor acorda carierei, dar și de posibilele reproșuri venite din parte celor dragi, nemultumiți că Leii petrec prea puțin timp cu familia.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și va avea un impact deosebit asupra Leilor.

Iar asta, pentru că Mercur este planeta Călătoriilor, iar tranzitul său retrograd va afecta sectorul călătoriilor în străinătate din astrograma lor. De aceea, Leii trebuie să își pregătească fiecare călătorie cu atenție și să aibă mare grijă de bani și de acte.

În weekend, Leii ar fi bine să se odihnească și să uite de problemele de la serviciu. Dar s-ar putea ca tocmai o astfel de problemă să le strice liniștea și să  dea peste cap programul familiei.

În werkend, Marte, planeta Războiului, se va afla în casa Profesiei din astrograma Leilor și va forma un aspect tensionat cu Soarele, care îi patronează.

Dacă sunt nevoiți să lucreze și sâmbătă sau duminică, Leii ar trebui să nu critice deciziile șefilor, chiar dacă li se par incorecte. Mai bine discută cu aceștia săptămâna viitoare, când contextul astral va fi mai favorabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top