Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii primesc o ofertă de muncă-surpriză ori promovează un examen. În iubire, e bine să nu-și facă iluzii prea devreme.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă în care nativii se vor concentra pe carieră. Din 23 martie, șansele vor veni prin foști colegi sau angajatori sau vor fi legate de proiecte pe care nativii le reiau și le „reformulează”.

Cariera va fi prioritatea Racilor chiar de luni, 19 martie, când ar putea să primească o propunere-surpriză, să câștige un concurs ori să promoveze un examen.

Marți, 20 martie, va fi o zi excelentă pentru Racii care susțin un interviu de angajare sau iau parte la un eveniment profesional. Ziua este potrivită și pentru o schimbare de look .

În seara zilei de 20 martie va avea loc principalul eveniment astrologic al săptămânii: echinocțiul de primăvară, marcat de intrarea Soarelui în zodia Berbec.

Soarele în Berbec va dinamiza casa Carierei și prestigiului social din astrograma Racilor și le va aduce acestora noi oportunități profesionale.

Pentru Racii care sunt mulțumiți de statutul lor profesional, prezența Soarelui, alături de Mercur, Venus și Uranus în sectorul Carierei înseamnă relații excelente cu colegii și respect de care nativii se bucură la locul de muncă.

Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru socializare și pentru consolidarea relațiilor cu prietenii.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec. Până la mijlocul lunii aprilie, cât timp Mercur va fi retrograd, Racii trebuie să nu ia decizii majore privind cariera. De exemplu, acum nu e o perioadă bună pentru schimbarea locului de muncă sau a domeniului de activitate.

Dar e o perioadă foarte bună pentru reluarea unor colaborări întrerupte din diferite motive sau pentru „reformularea” unui proiect.

Prezența planetei Venus în casa Carierei din astrograma Racilor anunță  o posibilă relație sentimentală cu un coleg sau partener de afaceri.

Dar, pentru că Marele Bemefic Jupiter este retrograd în casa Iubirii din astrograma lor, Racii trebuie să își păstreze realismul și să nu își facă iluzii mai devreme decât e cazul.

Această atenționare este necesară și  pentru că Marte, planeta Pasiunii, se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor și îi încurajează pe nativi să facă primul pas în relațiile care îi interesează.

În weekend aspectul tensionat dintre Soare și planeta Marte poate provoca tensiuni în cuplu sau în relațiile de afaceri ale nativilor Rac. Li se recomandă evitarea  discuțiilor pe teme sensibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top