Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. O perioadă importantă în plan sentimental, dar și un interes sporit al nativilor pentru câștiguri financiare suplimentare. Banii pot veni și dintr-un hobby.

Viața sentimentală a Săgetătorilor va fi puternic influențată de conjuncturile  astrale din această săptămână.

Chiar luni, Luna și planeta Surprizelor, Uranus, se vor alinia armonios în casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor, aducând, pentru unii nativi, o dragoste la prima vedere, iar pentru alții, armonie și afecțiune în cuplu.

În dimineața zilei de marți, 20 martie, tot în casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor, se va forma un nou aspect armonios, de data asta între planeta Comunicării și planeta Iubirii. Și tot aici va ajunge Soarele, în seara zilei de marți, marcând echinocțiul de primăvară.

Astfel, Săgetătorii pot spune că viața lor sentimentală este, cu adevărat, favorizată de astre. Cei singuri își pot întâlni marea iubire, iar cei care au o relație, vor trăi, cu intensitate, fiecare clipă alături de partener. În plus, echinocțiul va fi un moment favorabil pentru Săgetătorii care își doresc să devină părinți.

Pentru cei mai puțin interesați de iubire, dar pasionați de carieră, echinocțiul de primăvară va aduce șanse și succes.

Mijlocul săptămânii va îndrepta atenția tuturor nativilor Săgetător spre carieră. Unii dintre ei vor avea de rezolvat restanțe la serviciu.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și, până la mijlocul lui aprilie, va tulbura apele în relația de cuplu actuală sau, pentru cei singuri, va reactiva o fostă iubire sau măcar interesul pentru un fost partener.

Sfârșitul săptămânii va fi unul plin de pasiune pentru Săgetători, indiferent dacă aceștia vor trăi pasiunea în compania partenerului de viață sau, în cazul celor singuri, alături de o persoană care pare, pentru moment, partenerul ideal.

Si, în toată această perioadă, nativii care vor să își suplimenteze veniturile pot lua în considerare transformarea unui hobby într-o afacere. Dar trebuie să nu uite de Mercur retrograd! Și ori încep demersurile pentru afacerea respectivă înainte  de 23 martie, ori amână totul până spre sfârșitul lui aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top