Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Taur

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii sunt tentați să se implice în relații cu persoane foarte puternice, care vor să domine, să stabilească ”regulile jocului” și să aibă ultimul cuvânt.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări în plan personal, succes în carieră și mai mulți bani în cont, iar pentru cei singuri, o posibilă nouă relație cu o persoană care va încerca să îi domine și să aibă ultimul cuvânt.

Soarele va intra în zodia Gemeni în ziua de luni, 21 mai și, timp de o lună de zile, va dinamiza ”casa Banilor” din astrograma Taurilor și îi va motiva pe nativi să își valorifice la maximum resursele personale și să trăiască fiecare clipă din plin.

Taurii pot trece prin mari schimbări în plan sentimental, ziua de marți,22 mai, fiind una în care nativii se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cea de miercuri, una în care pot primi declarații de dragoste de la un prieten.

Ziua de miercuri, 23 mai, va fi importantă și pentru Taurii care vor să își consolideze relația cu prietenii: se pot distra și călători împreună, dar e bine să evite demararea unor afaceri cu ei.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectul armonios dintre Soare și planeta Marte. Acest aspect le va aduce succes în plan profesional mai ales nativilor care vor trece peste resentimente și nu vor refuza oferte interesante doar pentru că ele vin de la foști colegi sau de la foști adversari.

Ziua de vineri, 25 mai, este potrivită pentru reluarea legăturii cu un prieten din străinătate sau pentru demersuri necesare obțineri unui job în altă țară. De asemenea, va fi o zi potrivită pentru călătorii sau măcar planuri de vacanță.

Ziua de sâmbătă, 26 mai, poate aduce noi relații pentru Tauri, atât sentimentale, cât și profesionale. Este vorba de relații cu persoane foarte puternice, care vor încerca să domine, să stabilească ”regulile jocului” și să aibă ultimul cuvânt, așa că nativilor li se recomandă mai multă atenție și prudență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top