Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Berbec

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Berbec. Berbecii au parte de schimbări pozitive în plan profesional și financiar dar trebuie să evite certurile.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Berbec anunță un interes special acordat carierei iar din 26 ianuarie, călătorii în străinătate sau afaceri cu persoane din ale țări.

Berbecii vor începe săptămâna cu dreptul, plini de încredere și energie, pentru că Luna se va afla în zodia lor și va fi în armonie cu Soarele și planeta Venus. Iar asta le va aduce noi prieteni adevărați sau sprijin necondiționat din partea colaboratorilor.

Pentru unii nativi, Iubirea va apărea prin intermediul unor prieteni sau cu ocazia unui eveniment la care vor lua parte.

De miercuri, 24 ianuarie, atenția Berbecilor se va îndrepta spre bani și, în ceea ce îi privește, sunt posibile decizii oficiale care să aducă schimbări pozitive în plan profesional, cu implicații favorabile și în plan financiar.

Banii pot fi, însă, motiv de ceartă în cuplu, dacă Berbecii se vor grăbi să plece la cumpărături fără să ceară și opinia partenerului. Cea mai riscantă  în acest sens va fi ziua de joi.

Vineri, 26 ianuarie, Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie.

Astfel, pentru ei va începe o perioadă plină de dinamism, cu multe șanse de a călători sau de a colabora cu persoane din străinătate.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între planeta Comunicării, Mercur și Uranus, aflat în zodia Berbec. Nativilor Berbec li se cere să evite certurile și, dacă au ceva de spus, să își aleagă cu grijă cuvintele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top