Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Peşti 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Pești

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Pești. Peștii își consolidează statutul profesional. În iubire sunt nostalgici. Unii dintre ei reiau o relație din trecut.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Pești pune accent pe carieră, nativii fiind susținuți de astre sa facă schimbările dorite. În plan sentimental, este posibilă „reactivarea” unei vechi iubiri.

Prezența planetei Venus în zodia Vărsător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Peștilor anunță o posibilă întoarce a nativilor la o fostă iubire,  tentația unei aventuri sentimentale sau încercarea de a reface atmosfera de la începutul relației actuale.

De interes va rămâne și relația lor cu prietenii, chiar dacă în zodia Capricorn (care le patronează aceste relații) nu vom mai regăsi”aglomerația” de astre din săptămâna anterioară.

În Capricorn vor mai fi, însă, planeta Comunicării (Mercur), planeta Transformării (Pluton) și planeta Responsabilității (Saturn).

Iar miercuri, 24 ianuarie,  Mercur și Pluton vor forma o așa-numită „conjuncție”, favorizând călătoriile în compania prietenilor sau evenimentele care le vor da nativilor ocazia de a-și extinde cercul social.

Joi, 25 ianuarie, planetele Mercur și Jupiter vor fi în armonie și le vor aduce nativilor Pești invitații sau vești de la prieteni din străinătate.

Vineri, 26 ianuarie, Marte va ajunge în Săgetător și în casa Carierei din astrograma generală a Peștilor, unde va rămâne până în 17 martie. Cu Marte în casa Carierei, Peștii vor fi mai ambitioși, mai combativi în apărarea intereselor personale financiare și mai eficienți în consolidarea statutului profesional.

Pentru ei, săptămâna se va încheia cu intrarea Lunii în zodia Rac și în casa Iubirii, eveniment care le va amplifica sensibilitatea, romantismul și disponibilitatea de a oferi și primi iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top