Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Scorpion 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Scorpion

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Scorpion. Scorpionii câștigă mulți bani și au  succes în carieră dacă își respectă obligațiile și responsabilitățile asumate.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Scorpion anunță un interes deosebit pentru câștiguri financiare, dar și oportunități în plan profesional. Important este ca nativii să ia în calcul nu doar avantajele, ci și obligațiile pe care și le asumă.

Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu Luna aflată în casa Profesiei, acolo unde se află și Uranus, planeta Surprizelor. Iar aspectul armonios format de Lună și de Venus anunță schimbări profesionale pozitive care se vor reflecta și în atmosfera de acasă.

Miercuri, 24 ianuarie, planetele Mercur și Pluton favorizează negocierea unui contract sau restabilirea condițiilor în cazul unei colaborări, Scorpionii având șanse reale de câștigat.

Joi, planeta Mercur formează un aspect favorabil cu Marele Benefic Jupiter, aflat în zodia Scorpion. Deci, iată încă o zi norocoasă pentru nativii acestui semn zodiacal.

Vineri, 26 ianuarie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Săgetător și în sectorul Banilor din astrograma generală a Scorpionilor, unde va rămâne până în 17 martie.

Pentru Scorpioni va începe o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, mai ales că Marte este planeta care îi patronează.

Scorpionii vor câștiga bani șivor avea succes în plan profesional dacă își vor respecta obligațiile și responsabilitățile asumate. Acesta este, de altfel, și mesajul aspectului provocator format de Mercur și Uranus, în ziua de duminică, 28 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top