Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Taur 26 - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Taur

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Taur. Taurii își apără foarte bine interesele financiare și obțin ce vor. În cuplu au parte de mai multă pasiune și gelozie.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Taur anunță oportunități profesionale și recompense pentru activități din trecut, iar în cuplu, mai multă pasiune dar și gelozie.

În această perioadă, cariera este o prioritate pentru Tauri. Venus, planeta care îi patronează, se află în sectorul Carierei din astrograma lor încă din 18 ianuarie și tot acolo se află Soarele (din 20 ianuarie).

În plus, aspectul armonios dintre Luna aflată în Taur și Saturn aflat în Capricorn le poate aduce, în jurul datei de 24 ianuarie, un job cu mai multe responsabilități sau un proiect pe care să îl coordoneze și pentru care să fie, ulterior, foarte bine plătiți.

Ziua de 25 ianuarie le poate aduce vești de la o persoana dragă din străinătate sau o călătorie alături de persoana iubită.

Vineri, 26 ianuarie, planeta Marte va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie. Pentru Tauri, Marte în Săgetător înseamnă mai multă pasiune în cuplu, dar și mai multă gelozie. Pentru cei singuri, farmec personal și interes pentru aventuri sentimentale.

Aflat în Săgetător, Marte va influența casa Banilor altora din astrograma generală a zodiei Taur. Iar asta înseamnă că nativii pot acționa, cu succes, pentru a obține credite sau alte finanțări.

În relațiile de serviciu sau de afaceri, Marte îi va face mai combativi și mult mai eficienți în a-și apăra interesele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top