Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Vărsător 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Vărsător

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Vărsător. Vărsătorii își extind rețeaua profesională, sunt admirați și au parte de oportunități sentimentale.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Vărsător anunță schimbări în cercul de prieteni, un apetit sporit pentru socializare, dar și oportunități sentimentale pentru nativii singuri.

Până în 26 ianuarie, Marte se va afla în casa Carierei din astrograma Vărsătorilor, amplificându-le ambiția și      încrederea în ei înșiși. În 26 ianuarie, Marte se va muta în Săgetător și în sectorul Prietenilor din astrograma Vărsătorilor și, până în 17 martie, va provoca o serie de schimbări în cercul social al nativilor.

Marte „planeta Războiului” poate să provoace tensiuni în relația nativilor cu unii prieteni sau colaboratori apropiați. Dar Marte este și „planeta Acțiunii” și poate intensifica dorința Vărsătorilor de a „ieși în lume”, de a se promova și de a-și extinde rețeaua profesională.

În același timp, Venus, planeta Iubirii, aflată chiar în zodia Vărsător, va atrage pentru nativi oportunități sentimentale sau pur și simplu îi va ajuta să fie admirați, apreciați sau ajutați de cei din jur. Și asta, chiar de luni, când va forma un aspect armonios cu Luna aflată în casa Comunicării din astrogramă.

În ceea ce privește relația cu familia, ziua de joi, 25 ianuarie, poate aduce rezolvari surpriză la o problemă financiară, iar cea de vineri, poate aduce vești de la cineva de departe sau vizita unei rude apropiate.

Pentru Varsatori, săptămâna se va încheia cu un aspect favorabil iubirii, format intre Lună și Venus, Luna aflându-se în casa Iubirii din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top