Connect with us
Horoscop 22 octombrie 2017. Gemenii sunt blocaţi într-un punct mort

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI. Luna Nouă din 26 aprilie îi ajută pe Gemeni să scape de „umbrele trecutului”

La începutul săptămânii, Gemenii își concentrează atenția în mod special pe carieră. Încă de luni se bucură de sprijinul colegilor de serviciu sau, prin intermediul prietenilor, își găsesc parteneri de afaceri ori finanțatori pentru un proiect personal.

Toate bune și frumoase, dar Gemenii ar trebui să își planifice cu atenție timpul pentru că Mercur retrograd le joacă feste și ei ar putea să întârzie la întâlnirile stabilite sau chiar pot uita de ele.

Atenți trebuie să fie Gemenii și la cuvintele pe care le rostesc și la atitudinea pe care o afișează pentru că, din 21 aprilie, în zodia lor se află planeta Marte. Sub influența „planetei Războiului”, Gemenii sunt mai siguri pe ei, mai îndrăzneți, iar interlocutorii îi pot considera aroganți sau intoleranți.

Marte în semnul Gemenilor le poate amplifica nativilor „apetitul” pentru cuceriri amoroase și, cu planeta Iubirii în „sectorul social”  din astrogramă (din 28 aprilie), Gemenii vor onora invitațiile primite, vor fi „sufletul petrecerilor” și vor „frânge multe inimi”, chiar și în rândul prietenilor  sau al colegilor.

Dar viața sentimentală a Gemenilor este marcată nu doar de planeta Iubirii, Venus, ci și de planetele Jupiter și Saturn, ambele având, acum, „mișcare retrogradă” și obligându-i pe Gemeni să rezolve probleme din trecut, iar unii dintre ei, chiar să plătească pentru greșelile făcute.

Jupiter „verifică” dacă Gemenii au fost și sunt corecți în iubire, iar Saturn, dacă nativii dau dovadă de seriozitate și responsabilitate în parteneriate.  Tocmai de aceea, mulți Gemeni trec printr-o perioadă de provocări, schimbări sau „încercări” în plan sentimental sau partenerial.

Iar Luna Nouă din 26 aprilie, care se formează în zodia Taur, poate fi pentru Gemeni un moment de auto-evaluare și de transformare, de recunoaștere a greșelilor din trecut și de stabilire a unor noi principii de viață sau de „relaționare”.

Schimbările nu se vor petrece peste noapte, dar Saturn se va asigura că ele vor avea loc. Acesta este mesajul transmis de astre prin „trigonul” format în ziua de 26 aprilie între Saturn, „Profesorul zodiacului” și Uranus, planeta Schimbării.

Și tot atunci se va forma și un „trigon” (care este un aspect benefic) între Mercur și Saturn. Acesta îi ajută pe Gemeni să spună ce au pe suflet și să se „elibereze” de  trecut.

De aceea Luna Nouă din 26 aprilie este, pentru Gemeni, un moment special, care pregătește Luna Nouă din semnul lor zodiacal, din data de 25 mai. Acum, Gemenii scapă de „umbrele trecutului”. În 25 mai, se vor concentra pe viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top