Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au bani, dar cheltuiesc (în exces) pentru decorarea casei. Vor ca totul să arate perfect de Revelion.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Balanță anunță sărbători în familie și un Moș Crăciun foarte generos, atât pentru nativi, cât și pentru cei dragi acestora.

În prima zi de Crăciun, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la data de 19 ianuarie 2018.

Venus în Capricorn va armoniza relațiile Balanțelor cu familia și, in cazul naivilor singuri, va accentua dorința de a se așeza la casa lor, mai ales că în aceeași zodie se va afla și planeta Saturn.

De fapt, Saturn se află în Capricorn fin data de 20 decembrie și, până în anul 2020, va aduce schimbări majore în relația Balanțelor cu familia, în statutul lor civil, în planul material, legat de case, terenuri și alte proprietăți.

Dar, revenind la ultima săptămână din 2017, trebuie menționat și rolul pe care Venus, planeta Armoniei, îl va avea în schimbările de decor pe care Balanțele vor dori să le facă în amenajarea casei.

S-ar putea chiar ca multe din cheltuielile (exagerate, ce-i drept!) făcute de Balanțe să aibă în vedere tocmai amenajarea casei pentru sărbători.

De bani nu vor duce lipsă, iar zilele cele mai norocoase din punct de vedere financiar vor fi cele de joi și vineri, zile perfecte și pentru daruri, comisioane sau pentru primirea unor credite.

În weekend, Luna va intra în casa Străinătății din astrograma Balanțelor, unde va rămâne până în dimineața zilei de 1 ianuarie 2018 și va favoriza călătoriile sau relațiile cu persoane din alte țări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top