Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele au noroc: Venus, planeta Iubirii, intră în casa Iubirii din astrograma lor. Chiar de Crăciun!

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Fecioară anunță noroc in iubire, dar și multe cadouri valoroase și multe surprize, care vor spori magia acestor zile.

În prima zi de Crăciun, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor, unde va rămâne până la data de 19 ianuarie 2018.

De Crăciun începe, așadar, o perioadă extraordinară, în care Fecioarele vor primi și vor dărui iubire, vor reface sau consolida armonia din cuplu sau, după caz, își vor întâlni sufletul-pereche.

Aflată în Capricorn, planeta Iubiri, Venus, va armoniza și relațiile Fecioarelor cu copiii sau le va aduce vești bune celor care își doresc să devină părinți.

Aflat tot în zodia Capricorn, Saturn va sprijini relațiile serioase, de durată, în care partenerii dau dovadă nu doar de sentimente, ci și de maturitate și seriozitate.  

Dar Fecioarele vor avea nu doar de iubire, ci și de cadouri și surprize. Zilele de marți și miercuri vor fi semnificative în acest sens.

Sfârșitul de an le poate aduce Fecioarelor vești bune legate de carieră, cum ar fi o primă sau o ofertă avantajoasă  de colaborare, ce se va concretiza după Anul Nou.

În noaptea dintre ani, Luna va intra în casa Prietenilor din astrograma Fecioarelor, așa că s-ar putea ca prietenii să le calce pragul sau să îi invite la un „maraton” al distracției, pe care nativii ar trebui să nu îl refuze. Astfel, vor începe, cu noroc și bucurie, anul 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top