Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii intră cu dreptul în ultima săptămână din an. Venus îi ajută să primească daruri și avantaje prin alții.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Gemeni anunță cadouri valoroase, pasiune în cuplu și o mulți prieteni dornici să îi colinde sau să îi viziteze de Sărbători.

Intrarea planetei Venus în zodia Capricorn în prima zi de Crăciun anunță o perioadă foarte norocoasă pentru Gemeni, perioadă ce va dura până la 19 ianuarie.

Iar asta, pentru că,  atunci când se află în Capricorn, Venus acționează în „casa Avantajelor prin alții” sau „casa Banilor altora” din astrograma lor. Iar Venus este „Micul Benefic” din astrologie („Marele Benefic” este Jupiter, aflat, acum, în Scorpion).

Așadar, Gemenii intră cu dreptul în ultima săptămână din an și tot cu dreptul vor intra în noul an (Luna va fi, atunci, în zodia lor).

Iar în primele zile din săptămână, prietenii se vor aduna în jurul lor sau le vor trimite urări de bine și cadouri,  ziua de miercuri, 27 decembrie, fiind semnificativă în acest sens. Atunci, Luna și Uranus (planeta Surprizelor) vor acționa în echipă în casa Prietenilor din astrograma Gemenilor.

Joi și vineri vor fi zile mai potrivite pentru relaxare, dar puțin probabil ca Gemenii să găsească vreo clipă de răgaz. Ca de obicei, vor face zece lucruri în același timp și vor sta mai mereu cu ochii pe ceas.

Dar sâmbătă, Luna va intra in zodia lor si le va fi aliat de nădejde pentru definitivarea pregătirilor de Revelion. Iar în noaptea dintre ani, Luna va intra în zodia Rac și în casa Banilor din astrograma generală a zodiei Gemeni. Frumos început de an!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top