Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii trebuie să profite de perioada sărbătorilor pentru a-și extinde cercul de prieteni și rețeaua profesională.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Leu anunță succes la serviciu și relații excelente cu colegii, iar de Revelion, o agendă încărcată, cu nativii „în rol principal”.

Leilor le place să fie în centrul atenției, iar in această săptămână vor fi adevăratele vedete. Mai ales de Revelion! Venus, planeta Iubirii și armoniei, va fi un aliat important pentru ei.

Din 25 decembrie până în ziua de 19 ianuarie 2018, Venus se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Profesiei din astrograma Leilor.

Venus îi va ajuta pe nativi să aibă relații excelente la locul de muncă  și pe cei singuri, chiar și să își întâlnească marea iubire intr-un context profesional, acum, în sezonul Sărbătorilor.

Prima parte a săptămânii va veni cu vești bune de la instituții sau persoane oficiale, dar și cu multe oportunități de afirmare, pe care nativii aflați „pe fază”, le vor fructifica.

Spre sfârșitul săptămânii, Leii vor pune accent pe socializare, iar cei care vor folosi aceste sărbători pentru a-și extinde cercul de prieteni și rețeaua profesională vor avea numai de câștigat.

Aceasta este, de altfel, și recomandarea astrelor: distracția de sărbători (în special cea de Revelion) ar trebui transformată intr-o modalitate eficientă și elegantă de auto-promovare și de construire a unor noi relații, colaborări și parteneriate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top