Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii respectă tradițiile și preferă sărbători în familie. Racii singuri își pot întâlni acum sufletul-pereche.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Rac anunță sensibilitate, armonie și afecțiune în cuplu iar pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

În prima zi de Crăciun, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului din astrograma Racilor, unde va rămâne până la data de 19 ianuarie 2018.

Pentru Raci urmează, așadar, o perioadă favorabilă consolidării relației de cuplu, mai ales că în același sector se vor afla și Soarele, Saturn și Pluton.

Pentru unii nativi, această combinație astrală va cere o mai atentă implicare și asumarea unor responsabilități suplimentare față de partener. În cazul celor îndrăgostiți dar necăsătoriți ea poate duce la decizia de oficializare a relației.

Pentru cei singuri, combinația astrală amintită poate aduce oportunități extraordinare în plan sentimental și chiar găsirea sufletului-pereche, mai ales că Saturn, aflat in Capricorn, le cere să își „construiască” relații serioase, pe termen lung.

Dar Venus în Capricorn va favoriza și parteneriatele profesionale, iar zilele de marți și miercuri pot aduce oferte interesante sau întâlniri cu persoane care vor juca un rol important în cariera nativilor Rac, după Anul Nou.

Joi și vineri, atenția Racilor se va îndrepta spre prieteni, iar în weekend va fi timp bun pentru ultimele pregătiri și pentru odihnă.

Racii vor începe noul an cu Luna în zodia lor și se vor bucura din plin de sărbători, în compania celor dragi, respectând tradițiile, așa cum numai ei știu să facă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top