Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt foarte generoși. Pregătesc daruri pentru toată lumea. Chiar și pentru adversari sau foști parteneri!

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Săgetător anunță câștiguri importante, dar și cheltuieli pe măsură. Nativii nu vor uita pe nimeni și vor pregăti cadouri chiar și pentru adversari sau foști parteneri .

Din prima zi de Crăciun și până în 19 ianuarie 2018, Săgetătorii vor avea mare noroc la bani pentru că planeta Venus se va afla în casa Banilor din astrograma lor.

Venus va atrage banii, dar va spori apetitul Săgetătorilor pentru cumpărături. Iar în această perioada a Sărbătorilor, ei nu se vor opri la familie sau la prietenii apropiați sau la colegi, atunci când vor face lista de cadouri.

Vor cumpăra câte ceva și pentru adversarii lor sau pentru foștii colegi ori parteneri de afaceri. Ba chiar și pentru fostul partener, situație ce poate bulversa actuala relație.

În primele zile ale săptămânii, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre persoana iubită și spre copii, alături de care își vor petrece Crăciunul.

În zilele de joi și vineri vor avea succes la serviciu și atunci ar putea să fie premiați pentru activitatea lor de peste an.

Zilele amintite sunt foarte bune și pentru Săgetătorii care își caută un job. Pot primi o ofertă interesantă sau pot afla de un loc de muncă pentru care ar putea concura după Anul Nou.

În ultimele două zile din an, Luna se va afla în sectorul Mariajului din astrograma Săgetătorilor, anunțând un Revelion armonios, alături de persoana iubită.

Pentru Săgetătorii singuri, Revelionul acesta poate fi o ocazie specială de a se îndrăgosti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top