Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii vor avea Sărbători de vis: călătorii în străinătate sau vești bune ori oaspeți dragi de departe.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Taur anunță  călătorii sau întâlniri cu oameni dragi, de departe, dar și noroc financiar în ultimele zile din an.

În prima zi de Crăciun, planeta Venus va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la 19 ianuarie 2018. Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Tauri pentru că ei sunt patronați de această planetă, numită, în astrologie, „Micul Benefic” („Marele Benefic” este Jupiter, aflat, acum, în Scorpion).

Aflată în Capricorn, planeta Venus va dinamiza „casa Străinătății” din astrograma Taurilor. Mulți dintre aceștia își vor petrece sărbătorile în străinătate, vor primi oaspeți din alte țări sau vor primi vești importante de departe.

Pentru Taurii interesați de un job în străinătate sau de stabilirea în altă țară, sfârșitul anului 2017 poate veni cu oferte sau cu informații utile, pe care nativii le vor folosi la începutul anului următor, pentru a face schimbările dorite.

Totuși, în primele zile din săptămână, Taurii nu vor fi în formă maximă și se vor concentra, cu dificultate, pentru a-și îndeplini sarcinile la serviciu sau pentru a face tot ce și-au propus acasă.

Dar, joi dimineață, Luna va intra în zodia lor și lucrurile se vor schimba în bine. Se vor organiza mai eficient și, dacă e cazul, vor recupera timpul pierdut.

Iar sâmbătă, Luna va intra în sectorul financiar din astrograma lor, aducându-le noroc la bani. Ce vor face cu banii primiți? Vor cumpăra cadouri pentru cei dragi și, dacă sunt gazde de Revelion, vor mai găsi ceva de adăugat în meniul de sărbători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top