Data: 22 Sep. 2017, Ora publicării:12:58

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Oana Hanganu. Pluton revine în forță. Toate zodiile sunt vizate!  

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Oana Hanganu. Pluton, planeta marilor transformări de caractere, destine și vieți, revine în forță, în mers direct, în Capricorn. Toate zodiile vor fi afectate!

Săptămâna 25 septembrie -1 octombrie este marcată de două evenimente astrologice importante: revenirea planetei Pluton la mersul direct și intrarea lui Mercur în zodia Balanță.

În 28 septembrie, Pluton, planeta marilor transformări, revine la mersul direct în zodia Capricorn.

Pluton se află în Capricorn din ianuarie 2008 și va rămâne în această zodie până la începutul anului 2024.

Pentru fiecare zodie, tranzitul lui Pluton aduce schimbări și transformări majore, care nu pot fi evitate.

Pluton în Capricorn ne testează limitele, ne modelează caracterul, ne macină orgoliu și ne trece prin experiențe dure, care implică, adesea, pierderi importante și suferințe.

Dar oamenii care își asumă greșelile, își descoperă forța jnterioară și o folosesc și pentru binele celor din jur, evoluează spiritual și renasc din propria cenușă.

Vom vorbi mai multe despre rolul planetei Pluton aflată în Capricorn în horoscopul lunii octombrie, atunci când efectele sale își vor  face simțită prezența mai clar, în destinul fiecărui nativ din fiecare zodie.

Cel de-al doilea eveniment important al săptămânii este intrarea planetei Mercur în zodia Balanței, în 30 septembrie.

Prezența lui Mercur în semnul Parteneriatelor și Mariajului va favoriza comunicarea în cuplu, va spori dorința de a călători și de a ne distra alături de cei dragi și ne va oferi și oportunități interesantede a ne transforma hobby-urile în venituri.

Citește previziunile complete și află ce au pregătit astrele pentru planeta ta!

Berbecii vor să impresioneze și se implică în pre multe activități dar, presați de timp, se aleg cu restanțe…Citește aici mai multe!

Taurii vor să plece în străinătate, dar partenerul de viață nu este de acord. Subiectul trebuie închis, deocamdată…Citește aici mai multe!

Gemenii  singuri au parte relații dominate de pasiune, în care nu va fi loc pentru tabu-uri sau prejudecăți…Citește aici mai multe!

Racii au puterea de a-și recunoaște greșelile față de partener și își dovedesc, prin fapte, sentimentele…Citește aici mai multe!

Leii  acordă mare atenție sănătății și stilului de viață. Sub îndrumarea specialiștilor, pot face schimbări necesare…Citește aici mai multe!

Fecioarele acordă prea mult timp, prea multă energie și atenție celor dragi. Trebuie să își schimbe atitudinea…Citește aici mai multe!

Balanțele  primesc un ajutor neașteptat, de la un fost partener, pentru a-și rezolva problemele…Citește aici mai multe!

Scorpionii află care sunt adevărații prieteni. În profesie, renunță la cei slab pregătiți și care bat apa în piuă…Citește aici mai multe!

Săgetătorii devin mai responsabili în administrarea bugetului familiei și își caută surse suplimentare de venit…Citește aici mai multe!

Capricornii primesc oferte tentante de la foști angajatori, dar nativii au memorie bună și nu se grăbesc să accepte…Citește aici mai multe!

Vărsătorii  sunt sprijiniți, într-un context profesional, de o persoană cu care s-au certat  în trecut…Citește aici mai multe!

Peștii  se debarasează de de toți cei care nu le aduc decât critici, plângeri, reproșuri, energii negative…Citește aici mai multe!

 

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 22 Sep. 2017
Scris de , în Horoscop saptamanal
Comentarii
 1. George , 24 septembrie 2017 la 0:03

  Hai pe bune..Pluton?!?! Chiar nu ati trecut nici unul pe la scoala?

 2. Tara , 25 septembrie 2017 la 22:54

  George, ambele “formule” sunt corecte. Si Pluto, si Pluton.

 3. oana , 26 septembrie 2017 la 6:54

  Corect: PLUTON!
  Cititi ce scria Harald Alexandrescu, Coordonator al Observatorului Astronomic intre 1984-2005):

  ” Pluto sau Pluton?
  Iata si un alt “Act de botez”. Ce reprezinta denumirile planetelor din Sistemul nostru Solar? Eroi ai mitologiei grecesti. Venus, Jupiter, Marte, toate aceste personaje ale antichitatii au parasit legendarul Olimp si s-au instalat printre planete. iar descoperirile ulterioare au respectat aceasta traditie: inca din anul 1781, planeta Uranus, iar in 1846, planeta Neptun.

  In anul 1930, astronomul american Clyde Tombaugh descopera ceea ce pe atunci se credea a fi a noua planeta, iar acum se stie ca este cel mai important obiect al centurii Kuiper. Iar Clyde Tombaugh o boteaza Pluto, asa cum a devenit in terminologia anglo-saxona denumirea personajului antichitatii, Pluton.

  Deci noi românii cum trebuie sa-i spunem, Pluto sau Pluton? Normal, Pluton, caci asa a fost preluat respectivul nume din mitologie, si nu este vorba de catelul din filmele de desne animate ale lui Walt Disney.

  Dovada, si sistemul adoptat in Franta (vezi revista Ciel et Espace), si denumirea aparuta in literatura romina de specialitate (Vasile Urseche, “Universul”, vol. 1, pag. 243).

  Aceeasi denumire apare si in manualul de astronomie de liceu, atit la la capitolu 6, paragraful 6, cit si la capitolul 9. De ce in Anuarul Astronomic (cel român) apare denumirea de Pluto, in loc de Pluton?”

  dr. Harald Alexandrescu
  Coordonator al Observatorului Astronomic între 1984-2005):