Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au noroc în dragoste sau motive de mulțumire legate de copii. În afaceri, se pot baza pe prieteni.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Berbec anunță o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental.

În primele zile din săptămână, Berbecii  vor reuși, cu greu, să facă slalom printre obligațiile profesionale și cele de familie, dar vor avea motive de mulțumire legate de bani.

Miercuri, 31 ianuarie, Luna Albastră, care va avea loc în zodia Leu, va dinamiza casa Iubirii din astrograma Berbecilor, aducând împliniri și speranțe, chiar și pentru nativii singuri.

Pentru mulți Berbeci, această Lună Plină specială va aduce vești bune legate de copii, iar pentru alții, șansa de a deveni părinți.

Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător va favoriza comunicarea Berbecilor cu prietenii și îi va ajuta pe cei care au sau vor să demareze afaceri sau alte proiecte pe internet. De asemenea, va favoriza afacerile dezvoltate de nativi împreună cu prietenii lor.

În prima zi din februarie, Berbecii vor rezolva o problemă care le dădea bătăi de cap de mai mult timp, iar nativii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere.

În  ultima parte a săptămânii, pot să apară oportunități neașteptate de călătorii.

În cuplu, ar trebui evitate discuțiile legate de bani, în special duminică. Atunci există riscul unor certuri din cauza bugetului comun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top