Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Pești - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Pești.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii pleacă într-o călătorie pe care au tot amânat-o, din diferite motive sau decid să își schimbe stilul de viață.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă favorabilă schimbărilor profesionale sau adoptarea unui nou stil de viață, mai sănătos.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma generală a Peștilor. Ea va favoriza schimbările în profesie și luarea unor decizii care vor pune în valoare adevăratele interese, talente sau abilități ale nativilor.

Această Lună Plină specială și eclipsa totală care o va însoți vor favoriza și schimbările vizând stilul de viață, mulți Pești dorind să trăiască mai sănătos.

Perioada următoare va fi potrivită pentru o nouă dietă și pentru renunțarea la dependențe de orice fel.

Va urma, așadar, o perioadă în care nativii vor putea renunța la fumat sau la consumul exagerat de dulciuri și vor putea face mai multă mișcare în aer liber. Iar prezența planetei Marte în Săgetător le va da energie și le va întări voința.

Un alt eveniment important din această săptămână va avea loc tot în data de 31 ianuarie: planeta Mercur va intra în Vărsător.

Până în 18 martie, cand va intra în semnul Peștilor, Mercur îi va ajuta să refacă legătura cu foști parteneri sau prieteni, să rezolve probleme legate de acte sau contracte sau să plece, în sfârșit, în călătorii pe care le-au tot amânat, din diferite motive.

În prima zi din februarie, armonia dintre Lună și Uranus le poate aduce  o mărire de salariu sau un job mai bun, dar vineri, 2 martie, există riscul unor certuri cu partenerul sau cu un colaborator.

Sfârșitul de săptămână le poate aduce Peștilor o recompensă pentru o activitate din trecut sau o călătorie alături de persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top