Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au succes în carieră, își vizitează rudele sau rezolvă probleme legate de terenuri, case, moșteniri.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Scorpion anunță șanse în carieră și profit în tranzacții imobiliare sau afaceri de familie.

Luna Albastră din 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și în sectorul Carierei din astrograma generală a Scorpionilor.

Aceștia pot primi oferte profesionale foarte avantajoase ori se pot bucura de succesul afacerilor sau proiectelor pe care le coordonează.

Eclipsa totală de Lună din aceeași zi poate fi, pentru unii Scorpioni, un moment de cotitură în carieră pentru că le va da puterea de a lua decizii în concordanță cu adevăratele lor idealuri sau dorințe.

S-ar putea ca unii Scorpioni să renunțe la un domeniu de activitate pentru a se dedica unui hobby sau pentru a începe noi proiecte în domenii de care sunt cu adevărat interesați.

Iar cei care se gândesc la afaceri imobiliare vor face o alegere foarte bună. Și asta, pentru că tot în 31 ianuarie, planeta Afacerilor, Mercur, va intra în Varsator  și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Scorpionilor.

Dar Mercur este și planeta Comunicării, așa că, pentru Scorpioni, va urma o perioadă în care vor comunica excelent cu familia, vor călători sau se vor întâlni cu rudele sau vor rezolva eventuale probleme juridice sau administrative legate de case ori terenuri.

În ultima parte a săptămânii, ar putea să apară tensiuni în relația Scorpionilor cu unii prieteni, dacă nativii vor insista să hotărască totul, fără să țină cont de opiniile altora.

Financiar, însă, le va merge din plin, iar o zi norocoasă va fi cea de sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top