Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Fecioară.

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele sunt criticate de rude pentru decizii recente și fac cheltuieli care pun presiune pe bugetul familiei.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 septembrie pentru zodia Fecioară anunță noi prieteni și relații excelente la locul de muncă.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în casa Prietenilor din astrograma Fecioarelor, unde va rămâne până la 26 august.

Pentru Fecioare, urmează o perioadă în care își vor face noi prieteni, mulți dintre ei, la serviciu.

Venus in Rac va dinamiza viața socială a Fecioarelor, iar acestea vor avea de onorat o mulțime de invitații.

S-ar putea ca prima zi de august să le aducă o invitație la un eveniment de familie, de la care Fecioarele nu ar fi bine să nu lipsească.

Miercuri, 2 august, tensiunea dintre Lună și Mercur își va spune cuvântul. Nativii Fecioară vor fi criticați de părinți sau de alte rude apropiate pentru anumite decizii luate în ultima perioadă și ar fi bine să își păstreze calmul pentru a nu inflama, și mai mult, situația.

Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec, punând presiune pe bugetul familiei Fecioarelor.

Acestea vor avea de făcut tot felul de cheltuieli neprevăzute sau vor avea suprize legate de veniturile partenerului/partenerei de viață.

Vineri, 4 august, Fecioarele vor avea de ales între a onora o invitație la un eveniment de afaceri sau a petrece o seară romantică, alături de persoana iubită.

Cei mai mulți nativi vor alege prima variantă, dar se vor revanșa în weekend.

Atunci, Luna va fi în armonie cu Neptun, aflat în sectorul Parteneriatelor și mariajului din astrograma lor.

Relația cu partenerul/partenera de viață se va îmbunătăți considerabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top