Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii se îndrăgostesc la prima vedere sau se vindecă, pe neașteptate, de o iubire pe care o credeau perfectă.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Săgetător anunță avantaje materiale prin intermediul partenerului sau o dragoste la prima vedere.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac, unde va rămâne până la 26 august.

Venus în Rac îi va ajuta pe Săgetători să aibă parte de avantaje prin intermediul partenerului/partenerei de viață, în special avantaje financiare.

De exemplu, marți, 1 august, Săgetătorii pot fi ajutați cu bani de către partenerul de viață, pentru a-și începe o afacere sau pentru a-și achita niște datorii.

Miercuri, 2 august, Săgetătorii pot primi vești bune legate de o bursă de studii sau de finanțarea unui proiect personal, de la firme sau instituții din strinătate.

Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor.

Influențați de Uranus retrograd în Berbec, Săgetătorii se pot îndrăgosti la prima vedere sau se pot ‘vindeca”, pe neașteptate, de o iubire pe care o credeau perfectă.

Vineri, 4 august, Luna va intra în zodia Capricorn și în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor, așa că aceștia au șanse să intre în weekend cu portofelul plin.

Sâmbătă, 5 august, careul dintre Lună și Jupiter le poate tensiona relațiile cu prietenii, problemele fiind legate de datorii mai vechi sau de promisiuni neonorate.

Duminică, 6 august,  un alt careu, de data aceasta, între Lună și Uranus, poate provoca, în prima parte a zilei, discuții aprinse în cuplu.

Din fericire, după ce Luna va intra în zodia Vărsător și în casa Comunicării din astrograma Săgetătorilor, situația se va ameliora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top