Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Se anunță o săptămână încărcată pentru zodia Berbec!

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii se pot îndrăgosti la prima vedere vedere de o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Berbec anunță relații excelente cu prietenii și nostalgie în iubire sau împăcarea cu un fost partener.

Nativii îndrăgostiți se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de partener, dar vor încerca să nu ii neglijeze pe prieteni.

Miercuri, 7 februarie, Berbecii se vor îndrăgosti la prima vedere de o persoană pe care o cunosc prin intermediul unor prieteni sau vor fi remarcați de o persoană importantă cu ocazia unui eveniment la care iau parte.

În ultima parte a săptămânii, Berbecii vor fi interesați de studiu, de învățarea unei limbi străine sau vor dori să plece într-o călătorie.

Banii ar trebui să nu reprezinte o problemă în îndeplinirea dorințelor, pentru că Jupiter, planeta Norocului, îi va ajuta să primească ajutorul financiar necesar, de la prieteni sau de la persoana iubită.

În weekend, planeta Iubirii va intra în zodia Pești și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Berbecilor. Aceștia pot fi tentați să se întoarcă la o iubire din trecut.

Nativii care sunt îndrăgostiți de actualul partener își vor dori să petreacă mai mult timp cu acesta, acasă ori într-o călătorie „în doi”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top