Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii au parte de pasiune și gelozie în cuplu. Cei singuri au parte de aventuri sau își întâlnesc jumătatea.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Leu anunță o perioadă foarte bună pentru consolidarea relației de cuplu, dar și pentru noi proiecte.

Până duminică, Venus, planeta Iubirii, se va afla zodia Vărsător și în sectorul Mariajului din astrograma Leilor. Acest tranzit favorabil va reface sau, după caz, va consolida armonia din cuplu. Pentru cei singuri, va aduce șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

Aflată în Vărsător, planeta Venus le va purta noroc și în relațiile profesionale. Leii pot găsi parteneri serioși pentru proiectele lor sau își pot extinde actualele afaceri.

Negocierile sau întâlnirile de afaceri se vor afla „sub o stea norocoasă” chiar de luni, când Luna se va afla în casa Comunicării din astrograma lor și va fi în armonie cu Venus și Soarele  din sectorul Parteneriatelor.

Mijlocul săptămânii va fi dedicat familiei, iar de vineri, persoana iubită se va afla în centrul atenției. Pasiunea va fi „la cote maxime”, dar nu sunt excluse tensiunile provocate de gelozie sau de dorința nativilor de a deține controlul în relație.

Duminică, 11 februarie, planeta Venus va intra în zodia Pești și, până în martie,  va dinamiza „casa Banilor altora” din astrograma Leilor, aducandu-le cadouri sau tot felul de bonusuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top