Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii sunt bulversați de o fostă iubire care vrea să revină în viața lor sau sunt „atrași” intr-o aventură sentimentală.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Pești pune accent pe viața sentimentală a nativilor. Aceasta poate fi bulversată de o fostă iubire.

Până duminică, Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Vărsător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma generală a Peștilor.

Acest tranzit astral poate readuce o fostă iubire în viața Peștilor, punând în pericol actuala relație. Revenirea unei foste iubiri îi poate bulversa și pe nativii singuri, care ar trebui să își amintească nu doar clipele frumoase, ci și motivele care au dus la despărțire.

Dar Venus în Vărsător poate însemna, pentru Pești, și o iubire secretă sau o discreție care altora le pare exagerată, legată de viața personală.

În plan profesional, Venus în  Vărsător îi poate ajuta pe nativii Pești să se bucure de sprijinul discret al unor persoane importante sau să obțină sprijin financiar de la un fost coleg sau partener pentru un anumit proiect.

În prima parte a săptămânii, Peștii pot primi cadouri de la partenerul de viață sau, dacă își caută un job, pot primi oferte interesante de a lucra în domenii în care comisioanele sau alte avantaje materiale compensează nivelul scăzut al salariilor. Iar veștile bune legate de carieră pot să vină mai ales în ultima parte a săptămânii.

În 11 februarie, planeta Venus va intra în zodia Pești și, până în luna martie, le va aduce nativilor noroc în dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top