Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au parte de schimbări de casă ori în casă. Pentru redecorare vor alege soluții ingenioase și originale.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Scorpion anunță „schimbări de decor” în casă și armonie în familie.

Până duminică, Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Casei și al familiei din astrograma generală a Scorpionilor.

Relația acestora cu rudele apropiate (în special cu părinții) va fi lipsită de tensiuni, iar afacerile de familie vor avea profit. Profit vor avea Scorpionii și din afaceri imobiliare.

Venus în Vărsător va amplifica și creativitatea Scorpionilor care  pot alege soluții ingenioase și originale pentru a-și reamenaja sau redecora locuința.

Pentru unii nativi, săptămâna poate aduce o schimbare de locuință legată de schimbarea job-ului sau de extinderea unei afaceri personale. Aceste oportunități pot să apară în prima parte a săptămânii.

În ultima parte a săptămânii, Scorpionii pot primi bani în plus pentru munca lor, dar va aparea și tentația de a-i cheltui rapid.

Duminică, 11 februarie, Venus va intra în zodia Pești, unde va rămâne până în martie. Pentru Scorpioni, va urma o perioadă cu noroc în dragoste, pentru că Venus, planeta Iubirii, va ajunge chiar în casa Iubirii din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top