Connect with us
Horoscop săptămânal 5-11 martie 2018 Oana Hanganu. Planetele Mercur și Venus intră în zodia Berbec, iar Jupiter, în "mers retrograd".

Știri

Horoscop săptămânal 5-11 martie 2018 Oana Hanganu. Planetele Mercur și Venus intră în zodia Berbec, iar Jupiter, în „mers retrograd”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 5-11 martie 2018. Planetele Mercur și Venus intră în zodia Berbec, iar Jupiter, în „mers retrograd”. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Berbecii trebuie să-și rezolve problemele financiare înainte de 9 martie, când Jupiter intră în mers retrograd.

Taurii află lucruri interesante despre partenerul de viață sau primesc ajutor în carieră de la un admirator discret.

Gemenii trebuie să-și extindă cercul de „prieteni utili” pentru ca planurile lor să fie mai ușor transformate în realitate.

Racii dau dovadă de maturitate și responsabilitate. Mulți dintre ei fac sacrificii pentru copii sau partener.

Leii care vor să își cumpere o casă ori să își schimbe locuința trebuie să actioneze înainte de 9 martie.

Fecioarele obțin”partea leului” în afaceri. În relații, mulți nativi vor mai multă pasiune sau mai multe avantaje.

Balanțele încep să-și administreze mai înțelept resursele. Nu mai pierd timpul și nu mai aruncă banii pe fereastră.

Scorpionii își găsesc un job mai bun, încep o afacere sau sunt apreciați și premiați la actualul loc de muncă.

Săgetătorii primesc declarații de iubire, se îndrăgostesc la prima vedere sau află că vor deveni părinți.

Capricornii au relații armonioase cu familia. În plan profesional, mulți nativi revin la un vis abandonat cândva.

Vărsătorii îmbină utilul cu plăcutul: călătoresc în interes profesional în locuri frumoase ori împreună cu cineva drag.

Peștii au noroc în afaceri sau succes la locul de muncă. Astrele anunță mai mulți bani, dar și cheltuieli pe măsură.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie 2018 este marcat de intrarea planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec, în zilele de 6, respectiv 7 martie, dar și de intrarea planetei Jupiter în mișcare retrogradă, în ziua de 9 martie.

Mercur în Berbec ne va face impulsivi, neatenți la detalii și dornici de a avea ultimul cuvânt.

Venus în Berbec ne va spori cheful de aventură și de cheltuieli, iar în relații, ne va face mai egoiși, mai grăbiți și mai puțin dispuși să facem sacrificii în numele iubirii. Venus va părăsi zodia Berbec și va intra în semnul Taurului în ziua de 31 martie.

Jupiter retrograd în Scorpion ne va obliga să facem schimbările necesare pentru a obține succesul dorit. Fiecare zodie va avea lecții de învățat și provocări de depășit.

Află cum va fi influențată zodia ta de evenimentele astrale din această săptămână! Citește previziunile complete!

BERBEC

Berbecii trebuie să-și rezolve problemele financiare înainte de 9 martie, când Jupiter intră în mers retrograd.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să își rezolve problemele financiare sau juridice în prima parte a săptămânii.

Vineri, 9 martie, Marele Benefic va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta „casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor.

Până atunci, nativii pot primi credite sau sponsorizări, donații sau cadouri, iar la serviciu, pot obține o mărire de salariu. Cât timp Jupiter va fi retrograd, astfel de demersuri nu vor avea rezultatul dorit.

În ziua de marți, 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și îi va ajuta pe nativi să comunice mai bine cu cei din jur, să călătorească mai mult sau să aibă succes în afaceri.

Miercuri, 7 martie, planeta Venus, va intra în zodia Berbec și le va aduce, nativilor, noroc în dragoste. Cei singuri vor avea o mulțime de admiratori și se vor îndrăgosti, iar cei care au o relație, vor avea parte de armonie și afecțiune.

Excelentă pentru Berbecii îndrăgostiți și pentru cei care își caută sufletul-pereche va fi ziua de joi, 8 martie.
În weekend, Berbecii vor trebui să onoreze o invitație primită pe ultima sută de metri.

TAUR

Taurii află lucruri interesante despre partenerul de viață sau primesc ajutor în carieră de la un admirator discret.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Taur anunță o posibilă revenire a unui fost partener în viață nativilor, tentația unei aventuri sau ajutor din partea unui admirator discret.

Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor chiar de luni, iar marți va forma un aspect armonios cu Saturn, punând accent pe responsabilitate și maturitate în iubire.

Tot marți, 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și îi va ajuta pe Tauri să își cunoască mai bine partenerul de viață sau colaboratorii, datorită unor informații interesante pe care le vor primi.

Miercuri, 7 martie, în zodia Berbec va ajunge și planeta Venus, care poate readuce în viața Taurilor o fostă iubire sau o aventură.

În cuplurile solide, Venus în Berbec poate reface magia de la începutul relației, iar ziua de 8 martie va fi una cu adevărat specială.

Vineri, 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și până în luna iulie, va aduce tot felul de provocări în cuplu sau complicații în parteneriatele de afaceri.
În weekend, Taurii vor avea de rezolvat restanțe la job sau vor susține un examen și vor primi ajutor nesperat de un prieten sau de la cineva care îi admiră în tăcere.

GEMENI

Gemenii trebuie să-și extindă cercul de „prieteni utili” pentru ca planurile lor să fie mai ușor transformate în realitate.
Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Gemeni anunță noi prieteni, noi iubiri dar și posibile provocări în viața profesională.

În ziua de marți, 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma generală a Gemenilor. Mercur îi patronează pe Gemeni, motiv pentru care tranzitul acestuia prin zodia Berbec este deosebit de important ei.

Mercur în Berbec îi va ajuta pe Gemeni să își extindă cercul de „prieteni utili”, astfel încât planurile și dorințele lor să fie mai rapid și mai ușor transformate în realitate.

În ziua de 7 martie planeta Venus va intra în zodia Berbec, influențând în mod pozitiv relațiile Gemenilor cu prietenii și colaboratorii apropiați.
Iar mulți Gemeni se vor îndrăgosti de un prieten sau de cineva care i-a ajutat sau îi sprijină, acum, în carieră. Ziua de 8 martie poate aduce evenimente și schimbări semnificative în acest sens.

În plan profesional Gemenii vor avea nevoie cineva pe care să se poată baza pentru că vineri, 9 martie, planeta Jupiter va intra în „mers retrograd” și va complica lucrurile.

Gemenii vor primi responsabilități de care nu vor fi încântați sau pentru care nu vor fi recompensați corect sau vor fi nevoiți să refacă „din temelii” proiecte sau afaceri.

În weekend, invitațiile nu vor lipsi, dar nativilor nu le va sta mintea la distracții. Vor avea de făcut calcule, evaluari, proiecte și planuri de viitor.

RAC

Racii dau dovadă de maturitate și responsabilitate. Mulți dintre ei fac sacrificii pentru copii sau partener.
Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Rac anunță succes în carieră pentru nativi, dar și provocări în iubire, după data de 9 martie.

În 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și până în luna iulie va da peste cap viața sentimentală a Racilor, aducând momente critice, despărțiri sau situații în care nativii vor face sacrificii pentru omul iubit.
Jupiter retrograd va aduce provocări și în relația Racilor cu proprii copii, pentru că va acționa în”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar „casa Iubirii” se referă și la copii.

Familia va fi, de altfel, prioritatea Racilor în prima zi din săptămână, când vor fi preocupați de starea de sănătate a unei rude.

Marți, 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și va îndrepta atenția Racilor spre carieră, ajutându-i să se promoveze mai eficient, să socializeze mai mult și să primească oferte de colaborare interesante.

Miercuri, 7 martie, în zodia Berbec va ajunge și planeta Venus. Aceasta îi va aduce pe Raci în centrul atenției și îi va ajuta să fie admirați și apreciați.

În weekend, Racii vor petrece mai mult timp cu persoana iubită sau, dacă sunt la început de drum într-o relație, vor da dovadă de maturitate și își vor asuma mai multe responsabilități față de partener.

LEU

Leii care vor să își cumpere o casă ori să își schimbe locuința trebuie să actioneze înainte de 9 martie.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Leu le recomandă nativilor care vor să își schimbe locuința, să își cumpere o casă ori să înceapă o afacere de familie să facă demersurile necesare înainte de 9 martie.

În ziua de 9 martie Marele Benefic Jupiter va intra în „mers retrograd” în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Leilor.

În cazul Leilor, perioada cu Jupiter retrograd nu este favorabilă nici căsătoriilor, dar este potrivită pentru rezolvarea unor vechi probleme de familiei.

Comunicarea va fi soluția salvatoare în multe situații și chiar în prima zi din această săptămână comunicare poate anula tensiunile dintre nativii Lei și partener sau copii.

Marți, 6 martie, planeta Comunicării și a călătoriilor, Mercur, va intra in zodia Berbec și în „sectorul Străinătății” din astrograma generală a Leilor și va favoriza călătoriile peste hotare ale nativilor.

În „sectorul Străinătății” din astrograma Leilor va ajunge miercuri, 7 martie, și Venus, planeta Iubirii. Leii care au o relație la distanță, cei care vor să călătorească împreună cu partenerul și cei care doresc să se stabilească în altă țară vor avea adtrele de partea lor.

În weekend, Luna aflată în Capricorn îi va motiva pe Lei să acorde o mai mare atenție sănătății. Cei care au de rezolvat probleme restante, vor merge la serviciu sau își vor lua de lucru pentru acasă.

FECIOARĂ

Fecioarele obțin”partea leului” în afaceri. În relații, mulți nativi vor mai multă pasiune sau mai multe avantaje.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Fecioară anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar și plină de pasiune, în plan personal.

Intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, în ziua de marți, 6 martie va dinamiza „casa Banilor altora” din astrograma generală a Fecioarelor. Acestea pot semna contracte de muncă în baza cărora vor primi comisioane sau alte avantaje materiale, iar în cazul unor afaceri, vor reuși să obțină „partea Leului”.

În ziua de miercuri, 7 martie, în zodia Berbec va ajunge și planeta Venus. Pentru unele Fecioare, Venus aflată în Berbec va aduce aventuri sentimentale, iar pentru altele, mai multă pasiune în cuplu. Vor fi și nativi care se vor lăsa atrași în relații lipsite de romantism, în care vor conta pasiunea sau avantajele materiale obținute.

Ziua de joi, 8 martie, va fi una foarte norocoasă pentru Fecioare: cineva din familie sau un prieten generos le va copleși cu „atenții” și vorbe frumoase.

Vineri, 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în mers retrograd în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Fecioarelor.

Nativii vor trebui să renegocieze anumite clauze din contracte, vor amâne călătorii sau vor fi nevoite să reprogrameze ori chiar să anuleze evenimente ce păreau”bătute în cuie”.

În weekend, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre copii sau spre persoana iubită. Ziua de duminică va fi una deosebită, atât pentru nativi, cât și pentru cei dragi lor.

BALANȚĂ

Balanțele încep să-și administreze mai înțelept resursele. Nu mai pierd timpul și nu mai aruncă banii pe fereastră.
Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Balanță anunță relații armonioase cu cei din jur, dar posibile provocări în plan financiar, din data de 9 martie.

În 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în „mers retrograd” în zodia Scorpion și în „casa Banilor” din astrograma generală a Balanțelor.

Acestea își vor primi cu întârziere banii cuveniți sau vor munci mai mult pentru ei, iar în afacerile personale, vor avea profituri mai mici decât cele anticipate.

Jupiter retrograd le va obliga pe Balanțe să găsească noi surse de venit sau să își administreze mai înțelept resursele (energie, timp, bani etc).

În plan relațional, însă, Balanțele vor beneficia de prezența planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec. Mercur, planeta Comunicării, va intra în zofia Berbec în data de 6 martie, iar Venus, planeta Iubirii, a doua zi.

Nativii singuri își vor putea întâlni sufletul-pereche, iar cei îndrăgostiți se vor gândi tot mai serios la întemeierea unei familii. Aceștia din urmă ar trebui să nu ia, deocamdată, nicio decizie înainte de 10 iulie, când Jupiter va reveni la mersul direct.

Pentru Balanțele care au, deja, o relație, Venus și Mercur în Berbec vor favoriza comunicarea și vor aduce mai mult echilibru și mai multă armonie.

În weekend, Balanțele vor pleca într-o scurtă călătorie sau vor fi gazde iubitoare pentru rude și prieteni.

SCORPION

Scorpionii își găsesc un job mai bun, încep o afacere sau sunt apreciați și premiați la actualul loc de muncă.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Scorpion anunță schimbări favorabile în plan profesional și o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă.

În dimineața zilei de 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și îi va ajuta pe Scorpioni să își găsească un job mai bine plătit, să demareze o afacere profitabilă sau, la actualul loc de muncă, să comunice excelent cu toată lumea.

În ziua de 7 martie, în zodia Berbec va ajunge și Venus, planeta Iubirii, care va aduce armonie la locul de muncă și, pentru unii nativi, chiar și o poveste de dragoste.

Venus aduce zodiilor și noroc în plan financiar, așa că Scorpionii ar putea obține și o mărire de salariu. Important este ca demersurile necesare să fie făcute de nativi în prima parte a acestei săptămâni.

Vineri, 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în”mers retrograd” în zodia Scorpion. Până în iulie, Jupiter retrograd va provoca tot felul de schimbări care îi vor obliga pe nativi să se adapteze.

În weekend, atenția Scorpionilor se va îndrepta spre sănătate. Unii își vor face un set de analize, alții vor căuta cât mai multe informații legate de un tratament sau o dietă, unii vor începe să își schimbe concret stilul de viață, făcând, de exemplu, mai multă mișcare, iar alții vor prefera să se relaxeze.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc declarații de iubire, se îndrăgostesc la prima vedere sau află că vor deveni părinți.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Săgetător anunță vești bune legate de copii, declarații în cuplu sau, pentru nativii singuri, o dragoste la prima vedere.

Marți, 6 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma generală a Săgetătorilor.
A doua zi, în zodia Berbec va ajunge și Venus, planeta Iubirii. Cele două planete vor aduce un plus de noroc și armonie în viața sentimentală a Săgetătorilor.

Cei singuri se vor îndrăgosti la prima vedere, iar cei care au, deja, pe cineva, vor face și vor primi declarații. Contextul astral amintit poate aduce vești foarte bune și Săgetătorilor care au copii sau celor care își doresc să devină părinți.
Vineri, 9 martie, va începe o perioadă importantă pentru Săgetători. Jupiter, planeta care îi patronează, va intra în mers retrograd, în zodia Scorpion.

Până în luna iulie, Jupiter retrograd îi va motiva pe Săgetători să rezolve probleme personale din trecut și să lucreze, discret, la proiectele pe care le vor putea lansa cu succes, în noiembrie. Atunci Jupiter va intra în zodia lor.
Deocamdată, sfârșitul acestei săptămâni le va aduce oportunități financiare, dar și responsabilități suplimentare.

CAPRICORN

Capricornii au relații armonioase cu familia. În plan profesional, mulți nativi revin la un vis abandonat cândva.
Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Capricorn anunță relații excelente cu familia, dar și posibile tensiuni în relația cu prietenii.

Din 9 martie, Capricornii își vor „evalua” prietenii și vor renunța definitiv la cei care le-au înșelat așteptările. Din 9 martie până în luna iulie, planeta Jupiter va fi în „mers retrograd” în zodia Scorpion și va afecta sectorul Prietenilor din astrograma generală a Capricornilor.

De asemenea, Jupiter retrograd în Scorpion ar putea să aducă schimbări și în planurile de viitor ale nativilor. Iar unii Capricorni vor reveni la visuri sau idealuri la care, din diferite motive, au renunțat cândva. Viața lor profesională va fi influențată de aceste schimbări.

În weekend, Luna aflată chiar în zodia lor îi va face mai sensibili și îi va ajuta să își exprime mai ușor sentimentele, dorințele, speranțele, iar relația lor cu persoana iubită va avea de câștigat.

Armonioase vor fi și relațiile Capricornilor cu rudele pentru că în sectorul Familiei din astrograma lor, vor ajunge Mercur, planeta Comunicării (în data de 6 martie) și Vejus, planeta Iubirii (în data de 7 martie).

VĂRSĂTOR
Vărsătorii îmbină utilul cu plăcutul: călătoresc în interes profesional în locuri frumoase ori împreună cu cineva drag.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Vărsător anunță întâlniri cu persoane care pot juca un rol important în cariera nativilor, iar pentru nativii care își caută un job, oferte și contracte avantajoase.

În data de 6 martie, planeta Afacerilor, comunicării și contractelor va intra în zodia Berbec și în sectorul Comunicării din astrograma generală a Vărsătorilor.
Nativii care își caută un job vor avea, din această săptămână, mai mult noroc. Vor primi oferte interesante și dacă vor ști să negocieze, vor semna contracte avantajoase.

De partea lor va fi, din data de 7 martie, și planeta Venus, care va rămâne în zodia Berbec până la sfârșitul lunii.
Prezența planetelor Mercur și Venus în zodia Berbec va încuraja comunicarea și munca în echipă și le va aduce Vărsătorilor ocazia de a imbina utilul cu plăcutul, prin calatorii în interes de serviciu, dar în locuri frumoase ori în compania unor persoane pe care nativii le apreciază.

În 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în”mers retrograd” în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta casa Carierei din astrograma Vărsătorilor.

Tocmai de aceea, nativii care vor sa facă schimbări în plan profesional sau să obțină promovări, măriri de salariu sau alte avantaje, trebuie să acționeze în prima parte a săptămânii.

In weekend, Vărsătorii vor avea multe planuri sau vor primi invitații, dar vor fi prea obosiți și vor profita de zilele libere pentru a se odihni.

PEȘTI

Peștii au noroc în afaceri sau succes la locul de muncă. Astrele anunță mai mulți bani, dar și cheltuieli pe măsură.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie pentru zodia Pești anunță mulți bani, dar și multe cheltuieli, iar pentru ultima parte a săptămânii, o invitație de la un prieten din străinătate.

Vineri, 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în”mers retrograd” în zodia Scorpion și în „sectorul Străinătății” din astrograma generală a Peștilor.

Nativii pot pleca, în sfârșit, într-o călătorie la care visează de mult timp. Invitația unui prieten care locuiește în altă țară îi poate mobiliza în acest sens.

Banii nu ar trebui să fie o problemă pentru că, din 6 martie, în casa Banilor din astrograma Peștilor se va afla Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și a călătoriilor.

Și tot în casa Banilor din astrograma lor, se va afla Micul Benefic Venus. (Venus nu este doar „planeta Iubirii”).
Dar Jupiter retrograd poate însemna și un interes sporit al nativilor Pești pentru anumite cursuri sau pentru vizitarea unor locuri cu semnificație specială.

În weekend, Luna se va afla în Capricorn și va aduce mai multă sensibilitate în relația Peștilor cu prietenii sau îi va determina pe nativi să își analizeze viața și să își facă noi planuri pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top