Connect with us
Horoscop săptămânal 7-13 mai 2018 Oana Hanganu. Mercur intră în zodia Taur. Află dacă îți aduce noroc sau provocări!

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 mai 2018 Oana Hanganu. Mercur intră în zodia Taur. Află dacă îți aduce noroc sau provocări!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 mai 2018. Planeta Mercur intră în zodia Taur. Află dacă îți aduce noroc sau provocări!

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 începe cu Luna aflată în zodia Vărsător, care ne încurajează să fim originali, independenți, în timp ce Soarele, aflat în zodia Taur, ne cere să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne gestionăm cu înțelepciune resursele.

Miercuri, Luna intră în zodia Pești, unde va rămâne până duminică, timp în care e bine să ținem cont mai mult de intuiție, iar vineri, Luna va intra în semnul Berbecului și, până duminică, va accentua dorința de afirmare, spiritul de inițiativă, dar și orgoliul și impulsivitatea.

Săptămâna se va încheia cu unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din luna mai: intrarea planetei Mercur în zodia Taur. Mercur, planeta Comunicării, călătoriilor și comerțului, va rămâne în semnul Taurului până în ziua de 30 mai și ne va ajuta să fim mai practici, să punem accent pe stabilitate și siguranță și să ne administrăm cu mai multă prudență resursele.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Află cum va fi această săptămână pentru tine! Citește previziunile complete!

Berbecii atrag norocul doar dacă știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Taurii primesc informații importante care îi ajută în carieră. În plan personal, banii vin dar sunt cheltuiți rapid sau apar situații neprevăzute, care duc la amânarea unei călătorii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Gemenii își fac noi prieteni care le acaparează atenția și au un rol important în ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrași de persoane inventive, independente și misterioase. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Racii trebuie să păstreze echilibrul între carieră și viața personală. Cei singuri primesc multe invitații și ”ies din carapace”, dar evită, deocamdată, să se implice sentimental. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Leii pot rata un loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Fecioarele își asumă prea multe responsabilități la serviciu. Când se vor simți copleșite și vor încerca să se debaraseze de acestea, șefii sau colegii vor fi nemulțumiți. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Balanțele au parte de sensibilitate și romantism în plan sentimental. În plan profesional, mulți nativi se îndreaptă spre colaborări sau proiecte mai interesante și mai profitabile. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Scorpionii au nevoie de tact și diplomație. În cuplu pot izbucni certuri de la simple fleacuri, iar la job, li se încredințează sarcini care nu sunt trecute în fișa postului. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Săgetătorii sunt foarte ”demonstrativi” în iubire. Chiar și cei care se îndrăgostesc la prima vedere se grăbesc să facă daruri și declarații. În profesie, apar noi oportunități. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Capricornii vor să câștige mai mulți bani și își caută noi colaborări, dar toate acestea înseamnă mai puțin timp petrecut cu familia, iar reproșurile nu se vor lăsa așteptate. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Vărsătorii sunt recompensați pentru rezultatele obținute la serviciu sau pentru ajutorul acordat cuiva. În relația cu prietenii li se recomandă mai multă discreție privind proiectele de viitor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Peștii încep afaceri noi cu prieteni vechi, își decorează și amenajează casa, iar în plan financiar, au parte de noroc neașteptat. În plan personal, refac armonia în familie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top