Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au șanse, dar drumul lor spre succes nu este lipsit de obstacole. Au nevoie de tenacitate și seriozitate.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Berbec anunță succes în carieră și semnarea unor contracte avantajoase ori decizii oficiale favorabile nativilor.

Norocul le surâde chiar de luni, când Soarele și Jupiter le pot aduce șanse nesperate în carieră sau premii și recompense pentru activitatea din trecut.

În plus, colaborarea nativilor cu șefii și colegii este armonioasă, iar pentru unii Berbeci, iubirea poate să apară chiar la locul de muncă sau într-un  favorabil context profesional.

Berbecii care au o relație vor avea parte de armonie și de pasiune în cuplu, dar și de romantism și sensibilitate.

Toate acestea vor marca prima parte a săptămânii, ajutându-i pe Berbeci să vadă partea plină a paharului în fiecare situație.

Începând de joi, optimismul debordant va fi înlocuit cu realism și pragmatism, în special în planul profesional.

Joi, 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la sfârșitul lunii și va influența sectorul Carierei din astrograma nativilor Berbec.

Astfel, ei își vor face planuri mai realiste privind viața profesională și  vor încerca să valorifice la maximum orice oportunitate.

Până la sfârșitul lunii, nativii pot semna contracte avantajoase, pot renegocia anumite colaborări sau pot primi vești oficiale privind o promovare sau obținerea unui job „vânat” de multă vreme.

Dar prezența planetei Saturn în casa Carierei din astrograma Berbecilor poate aduce obstacole sau întârzieri sau poate cere mai multă implicare sau anumite schimbări.

S-ar putea ca, pentru a obține un anumit job sau o promovare, Berbecii să aibă nevoie de absolvirea unui curs ori să accepte o schimbare mai importantă, cum ar fi mutarea în altă localitate sau chiar altă țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top