Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii se gândesc la viitorul lor. Mulți dintre ei vor să lucreze sau chiar să se stabilească definitiv în străinătate.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Pești anunță călătorii în străinătate în compania sau cu ajutorul unor prieteni sau schimbări în cercul social și în rețeaua profesională.

Săptămâna începe cu două aspecte favorabile formate de Marele Benefic Jupiter cu Soarele, respectiv cu Venus, planeta Iubirii. Aceste aspecte vizează casa Străinătății și casa Prietenilor din astrograma generală a zodiei Pești și pot aduce o iubire de departe sau prieteni noi din alte țări.

În cursul zilei de marți, 9 ianuarie, Soarele și planeta Venus vor acționa în tandem în sectorul Prietenilor din astrograma Peștilor.

Astfel, vor putea transforma o veche prietenie într-o iubire sau îi vor ajuta pe nativi să fie remarcați de persoane importante, cu ocazia unui eveniment sau a unui interviu pentru un job.

Intrarea planetei Mercur in zodia Capricorn, în ziua de 11 ianuarie, va spori apetitul Peștilor pentru socializare și până la sfârșitul lunii, îi va ajuta să își extindă cercul de prieteni.

Își vor transforma colegii în prieteni, se vor gândi la afaceri pe care să le administreze împreună cu prieteni vechi, vor deveni foarte activi pe rețelele de socializare și se vor promova mai mult pe internet .

În același timp, Mercur în Capricorn îi va motiva pe nativii Pești să își analizeze viața și să se gândească mai mult la viitorul lor și să se sfătuiască fie cu prietenii, fie cu partenerul.

Și, cum planeta Norocului aflată în Scorpion le spune că norocul lor poate veni de peste mări și țări, mulți Pești își vor face planuri de viitor legate de străinătate. Vor dori să obțină un job în străinătate, să își întemeieze o familie în altă țară (sau cu cineva din străinătate) sau se vor gândi să plece definitiv din țară.

Deciziile clare vor fi luate, însă, în jurul datei de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Capricorn. S-ar putea ca atunci, experiența de viață a unui prieten sau a unei persoane pe care o respectă să fie factorul decisiv în stabilirea planurilor de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top