Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii își evaluează toate relațiile. Nemulțumiții se gândesc la despărțire dar comunicarea poate oferi soluții.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Rac anunță o perioadă în care comunicarea poate fi soluția salvatoare atât in cuplu, cât și în relațiile profesionale ale nativilor.

Primele zile ale săptămânii sunt dominate de armonie pentru că, în plan partenerial, Racii sunt ajutați de Soare și Venus, care se află în zodia Capricorn (semnul care patronează sectorul Relațiilor din astrograma lor).

Astfel, cu Soarele și planeta Iubirii, Venus, în armonie, Racii pot atrage iubirea în viața lor sau se pot bucura de armonie în cuplu și au relații armonioase cu partenerii de afaceri sau colegii de echipă.

Dar tot în Capricorn se află și Saturn, care poate aduce provocări și obstacole sau le cere nativilor Rac să își asume responsabilități suplimentare și să își evalueze relațiile.

Intrarea planetei Mercur în Capricorn, în data de 11 ianuarie, va accentua această tendință și mulți Raci nu se vor mai lăsa conduși de sentimente sau sensibilitate, ci vor trece totul prin filtrul logicii și al gândirii realiste.

Astfel, ar putea hotărî că este mai bine să se retragă dintr-o relație sentimentală sau dintr-o colaborare profesională. Vor ține cont de propriile interese, dar Saturn le cere să nu le ignore pe cele ale partenerilor.

Iar Mercur aflat in Capricorn va favoriza comunicarea foarte serioasă, matură și realistă, în care amintirile sau șantajul emoțional nu vor mai avea succesul pe care l-ar fi avut altădată.

O astfel de comunicare poate aduce soluții care să refacă o relație sau o colaborare în noi parametri sau, dimpotrivă, poate aduce despărțirea.

Dar deciziile concrete se vor lua, cel mai sigur, nu acum, ci în preajma zilei de 17 ianuarie. Atunci va fi Lună Nouă în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma generală a Racilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top