Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii primesc bani dar au restanțe de achitat. În iubire, sunt posibile schimbări și mari surprize.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Săgetător pune accent pe obligațiile pe care nativii trebuie să  le onoreze pentru a nu-și anula norocul. Banii vin, dar nu prea rămân în portofel…

Săptămâna aceasta ar trebui dedicată datoriilor pe care Sagetatorii le-au ignorat sau pe care nu au reușit să le achite. Marte, planeta Acțiunii se va afla în casa Trecutului, iar Mercur, planeta Afacerilor și comunicării, se va afla chiar în zodia lor, până în ziua de joi, 11 ianuarie.

În 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în Capricorn, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Marte va rămâne in casa Trecutului și a Secretelor până în 26 ianuarie, după care se va muta în zodia lor. Deocamdată, e bine ca nativii să reia legătura cu foști colaboratori sau foști parteneri și să își rezolve problemele din trecut.

Tocmai de aceea, deși banii vor veni, nu vor sta prea mult în cont sau portofel. Venus și Soarele se vor afla în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor, aducându-le noroc, dar tot acolo se va afla Pluton, care le va transforma atitudine față de bani, făcându-i mai responsabili și mai serioși.

Seriozitate le va cere și planeta Saturn care le va „aminti” de obligații și le va cere să își evalueze cu atenție resursele atunci când fac planuri de viitor, înlocuindu-le optimismul cu maturitate și realism.

Iar schimbări concrete, inclusiv legate de noi surse de venit, vor apărea în jurul datei de 17 ianuarie. Atunci va fi Lună Nouă în Capricorn și în sectorul Banilor din astrograma generală a zodiei Săgetător.

Revenind la această săptămână, trebuie subliniat faptul că, în ciuda norocului care nu îi părăsește, Săgetătorii nu vor fi în formă maximă în prima parte a săptămânii. Din acest  motiv, ar fi mai bine să își amâne întâlnirile de afaceri importante. Zilele de joi și vineri sau cele din weekend vor fi mult mai potrivite.

În plan sentimental, însă, perioada este una plină de surprize. Uranus, planeta Schimbărilor neașteptate, este, acum, în mers direct în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma lor și le aduce noroc, dar și instabilitate.

Iar cea mai norocoasă zi din punct de vedere sentimental va fi cea de duminică. Atunci, Luna aflată în zodia Săgetător va fi în armonie cu Uranus, aflat în casa Iubirii. Iar asta înseamnă pasiune în cuplu și o posibilă dragoste la prima vedere pentru Săgetătorii singuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top