Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au multe oportunități dar ele vin la pachet cu responsabilități ce trebuie corect evaluate de la început.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Scorpion anunță noroc și oportunități financiare. Acestea vin la pachet cu responsabilități ce trebuie să fie evaluate corect de la început.

Prezența planetei Mercur în zodia Săgetător în prima parte a săptămânii sporește”apetitul” Scorpionilor pentru bani și afaceri rentabile. Iar multe dintre oportunitățile care le apar în cale sunt legate de comunicare, călătorii, turism sau domeniul financiar bancar.

Zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru călătorii sau relaxare in compania persoanei iubite sau pentru rezolvarea eventualelor probleme de comunicare din cuplu sau din relația cu copiii.

Joi, 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Mercur în Capricorn va fi un aliat important al Scorpionilor în negocierile de afaceri sau în cele purtate cu șefii, pentru obținerea unei măriri de salariu.

Dar tot în Capricorn se vor afla și Soarele, Venus, Pluton și Saturn. Soarele și planeta Venus le vor spori farmecul personal și puterea de convingere, în timp ce Pluton le va cere flexibilitate.

Iar planeta  Saturn le va cere să fie foarte atenți la obligațiile și responsabilitățile pe care și le asumă. Și s-ar putea ca discuțiile să înainteze mai greu, pentru că Saturn aduce tot felul de obstacole, testând răbdarea și tenacitatea nativilor.

Abia în jurul datei de 17 ianuarie se va trece la adevărate schimbări sau la încheierea unor contracte, dar efectele prezenței lui Saturn în Capricorn se vor simți până la sfârșitul anului.

Intrarea planetei Mercur în Capricorn va dinamiza casa Comunicării din astrograma Scorpionilor, care vor primi foarte multe invitații dar vor fi nevoiți să devină mai selectivi pentru a nu-și irosi timp și energie.

Sfârșitul acestei săptămâni le va aduce Scorpionilor noroc la bani pentru că Luna va intra în sectorul financiar din astrogramă, unde va rămâne până duminică seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top