Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Scorpion- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Scorpion- Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să dea dovadă de prudență și înțelepciune. Urmează o perioadă riscantă pentru cuplurile în care s-au adunat frustrări și nemulțumiri.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Totuși, după certurile furtunoase sunt posibile și împăcările pline de pasiune. Parteneriatele profesionale ce păreau a fi sortite eșecului pot primi, de asemenea, o nouă șansă.

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion anunță vești bune despre sănătatea nativilor sau a unor persoane dragi, oferte noi de muncă, dar și posibile tensiuni în cuplu, din cauza banilor sau a unor nemulțumiri neexprimate și acumulate în timp.

Pentru ultima variantă, ziua de marți, 10 aprilie va fi cea mai riscantă și Scorpionii ar trebui să ”nu toarne gaz pe foc”, ci să încerce să aplaneze situația sau măcar să fie mai atenți și să nu arunce cu vorbe așa cum fac, adesea, la nervi.

Miercuri, 11 aprilie, va fi o zi foarte riscantă pentru cuplurile care au, deja, mari probleme: de la o ceartă banală se poate discuta chiar și despre despărțire.

Jupiter, acum retrograd și aflat în zodia Scorpion va forma un aspect tensionat cu Luna, aflată în casa Familiei din astrograma nativilor. Dar pentru că în aceeași zi, planeta Iubirii și planeta Pasiunii vor fi în armonie, s-ar putea ca, după o ceartă furtunoasă să vină și o împăcare plină de pasiune.

Probleme pot să apară, miercuri, 11 aprilie, și la locul de muncă, din cauza altui aspect tensionat, care se formează între Soare și Pluton și afectează sectoarele Profesiei și Comunicării din astrograma generală a Scorpionilor. Nativilor li se recomandă prudență și înțelepciune.

Joi, 12 aprilie, poate fi ”ziua marii împăcări” în cuplurile care, până acum, păreau gata să se destrame sau în parteneriatele profesionale care păreau a fi destinate eșecului. Important este ca Scorpionii să facă primul pas ori măcar să nu refuze, din start, invitația la discuții sau negocieri adresată de ”partea adversă”.

Ziua de vineri, 13 aprilie, va fi importantă pentru viața sentimentală a Scorpionilor și pentru relația acestora cu proprii copii. Luna se va afla în zodia Pești și în casa Iubirii din astrograma lor și va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii, cu Marele Benefic Jupiter și cu Pluton, planeta Transformării.

În cupluri se poate reface armonia, iar nativii singuri se pot îndrăgosti. În familie, Scorpionii reușesc să comunice mai ușor cu proprii copii sau se implică mai mult în viața acestora, după o perioadă în care au fost mai ”absenți” din cauza interesului excesiv acordat carierei sau afacerilor sau din alte motive obiective.

Scorpionii ar trebui să se odihnească mai mult

În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și va îndrepta atenția Scorpionilor spre sănătate, cerându-le să se odihnească mai mult sau să plece într-o scurtă călătorie pentru a se relaxa și pentru a se detașa de probleme. O călătorie în doi poate fi soluția și pentru cuplurile aflate la început de drum sau pentru cele care au trecut, în ultima perioadă, printr-o perioadă dificilă.

Duminică, 15 aprilie, planeta Mercur va reveni la mersul direct și va rămâne încă o lună în casa Sănătății și a profesiei din astrograma Scorpionilor, aspect favorabil, de care nativii trebuie să profite în următoarea perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top