Connect with us
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu pentru finalul săptămânii

Știri

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu pentru finalul săptămânii

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscop săptămânal la Antena 3. Previziunile pentru finalul săptămânii. Astrologul spune că aspectele sunt bune și că ar trebui să fim motivați și implicați pentru a ne îndeplini scopurile.

Camelia Pătrășcanu horoscopul finalului de săptămână

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au o săptămână fabuloasă. Un început foarte bun luni, marți și miercuri pentru a face rost de bani, dar și pentru a-și impune opiniile și soluțiile în fața șefilor, la locul de muncă. Urmați-vă viziunea!

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu TAUR Taurii trec la treabă, mai ales de vineri, de când Marte le intră în zodie. Sunt foarte ambițioși și determinați. Planurile lor sunt în faza de proiectare, dar fac pași foarte serioși prin întâlniri foate importante în această săptămână.

Horoscop Tarot pentru perioada 12-17 februarie. Berbecii au parte de fericire, Gemenii au succes la bani

HOROSCOP GEMENI – Gemenii au o săptămână care începe cu un ajutor nesperat pe care îl primesc. Luni, marți și miercurii este foarte posibl ca cineva să-i sprijine în rezolvarea unei probleme sau să le-o ia pur și simplu de pe cap. Pe de altă parte, Gemenii profită de pe urma rezultatelor obținute de partenerul de viață sau ale cuiva apropiat.

Camelia Pătrășcanu HOROSCOP RAC – Au un interval în care pun și ei accentul pe relații. Multe întâlniri și pentru Raci. Se pot afla într-un grup, pot fi prezentați unor persoane foarte importante pentru ei. Felul în care reușesc să convingă persoanele cu care colaborează e foarte important. Atenție la sănătate la cei care se deplasează.

Sfatul zilei 13 februarie 2019. Gemenii rezolvă problemele cu ajutorul prietenilor

HOROSCOP LEU – Au o săptămână foarte bună pentru lucru. Unii pot finaliza un proiect sau o etapă importantă astfel încât să poată merge mai departe.

HOROSCOP FECIOARĂ– Feciorele sunt foarte eficiente mai ales în tot ce înseamnă comunicare. Acte care pot fi semnate, examene sau interviuri pentru un loc de muncă. Fecioarele pot străluci.

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu BALANȚĂ – Sunt foarte atente la tot ce înseamnă relații de familie. Este posibil să primească musafiri.

HOROSCOP SCORPION – O săptămână cu multe discuții și planuri, proiecte care se fac în urma acestora. Au mai multe variante, dar trebuie să o aleagă pe cea mai eficientă.Joi și vineri, vor găsi căile de rezolvare cele mai ieftine, pentru că asta îi interesează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Multă muncă luni, marți și miercuri și pot face dovada unei mari experiențe profesionale. Asta poate să aducă bani sau să asigure că nu se pierd bani, pentru că merg pe formule deja știute. Sunt foarte harnici iar joi și vineri pot primi aprecieri pentru munca pe care au depus-o.

HOROSCOP CAPRICORN – Au o săptămână care începe bine, dar sub semnul emoției. Au nevoie și de afecțiune sau au o relație afectivă cu proiectele la care lucrează. Relațiie de familie sunt foarte bine subliniate, începe un trend grozav pentru ei de vineri cu Marte în Taur.

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu VĂRSĂTOR – Vărsătorii sunt foate concentrați să nu dea greș sau dacă au planuri pentru viitorul apropiat trebuie să încheie o etapă, să o finalizeze corect pentru a fi liberi de obligații și a începe altceva ce și-au propus. De aceea, luni, marți și miercuri sunt rezervate pentru această finalizare. În schimb, de joi lucrează foarte intens pentru că au idei noi.

HOROSCOP PEȘTI – Au o săptămână foarte bună. Luni, marți și miercuri discută planuri, proiecte ambițioase, unde au nevoie de un sprijin. În acest sens trebuie să apeleze la o persoană cu foarte multă experiență care i-a mai ajutat și altă dată, deci merg la sigur la cineva știut. Primesc niște soluții foarte bune. Joi și vineri sunt mai discreți, mai rezervați, lucrează acasă sau mai în tihnă pentru proiecte în care își pun tot sufletul. În weekend, distracție și relaxare cu prietenii.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top