Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Capricorn

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia CAPRICORN

Capricornii pot începe o afacere la domiciliu, pentru a-și stabili singuri programul și a deveni mai eficienți.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Capricorn este puternic influențat de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în Pești, în ziua de 18 februarie.

Pentru Capricorni, Soarele și planeta Mercur în Pești dinamizează sectorul Comunicării din astrogramă și anunță o perioadă cu multe invitații, întâlniri și călătorii.

Semnificativă în acest sens va fi ziua de miercuri, când Venus și Neptun vor forma o așa numită „conjuncție”.

Pentru Capricorni, aceasta poate aduce călătorii cu noroc, succes în negocieri, dar și șansa de a întâlni o persoană încântătoare, care deține „arta conversatiei” și care îi poate cuceri, rapid.

Important este ca nativii să”nu se entuziasmeze și să nu fie siguri prea devreme că persoana întâlnită este „sufletul pereche”.

În plan profesional și financiar, astrele sunt de partea Capricornilor chiar din prima parte a săptămânii. Luni, de exemplu, nativii își fac ordine în acte și achită o datorie, iar marți, pot primi un ajutor nesperat de la familie, pentru a-și cumpara ceva important pentru casă.

Zilele de joi și vineri sunt favorabile schimbărilor în plan profesional. Nativii își pot găsi un job mai bun sau pot începe o afacere la domiciliu, pentru a-și stabili singuri programul și a deveni, în acest fel, mai eficienți.

Iar în weekend, Capricornii care nu vor repune pe tapet vechi probleme de familie, vor avea parte de o atmosferă armonioasă și relaxantă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top